HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

Hoe bepaal ik het modelnummer?

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u het modelnummer van uw HP Officejet Single Function product kunt vinden. Afhankelijk van uw product vindt u het modelnummer mogelijk aan de voorkant van het product of aan de binnenkant van het product in de buurt van de cartridges.
Hoe vind ik het modelnummer?
Gebruik één van deze methoden om het modelnummer van uw HP Officejet te vinden.
Bekijk een korte video over het vinden van het modelnummer, productnummer en serienummer van uw apparaat.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Methode één: Zoek het modelnummer aan de voorkant van het apparaat
Hier zijn voorbeelden van HP modelnummers, maar uw modelnummer kan verschillen:
  • HP Officejet Pro K5400tn
  • HP Officejet H470wf
  • HP Officejet Pro K8600dn
Gebruik de volgende tabel om mogelijke plaatsen voor de modelnummers te vinden en ze met uw apparaat te vergelijken.
Plaats van modelnummer
Voorbeeld van apparaat
Bovenaan in het midden (voorkant)
Afbeelding: HP Officejet K8600 (foto), modelnummer omcirkeld bovenaan in het midden (voorkant).
Rechterbovenhoek (voorkant)
Afbeelding: HP Officejet Pro K550 (foto), modelnummer omcirkeld in de rechterbovenhoek (voorkant).
Bovenaan in het midden (voorkant), onder de bovenste klep
Afbeelding: HP Officejet H470 (foto), modelnummer omcirkeld bovenaan in het midden (voorkant) onder de bovenste klep.
Als het modelnummer niet op een van deze plaatsen staat, zie dan Methode twee.
Methode twee: Zoek de modelnaam op het apparaat en het modelnummer aan de binnenkant van de klep voor de cartridges
Op sommige apparaten staat de modelnaam op de voorkant van het apparaat en vindt u het specifieke modelnummer in de buurt van de cartridges. Bijvoorbeeld HP Officejet Pro 8000 is de naam van het apparaat en A809a is het specifieke modelnummer voor dat apparaat. Het specifieke modelnummer bestaat uit vijf tekens. Een voorbeeld:
  • A809a
  • A809c
  • A809n
Afbeelding : Modelnummer aan de binnenkant van de cartridgeklep
Afbeelding: Modelnummer aan de binnenkant van de cartridgeklep
Plaats van de modelnaam en het modelnummer
Voorbeeld van apparaat
De modelnaam, HP Officejet Pro 8000, staat bovenaan in het midden (voorkant) van het apparaat.
Afbeelding: HP Officejet Pro 8000 (foto). Het modelnummer staat bovenaan in het midden (voorkant) van het apparaat.
Het modelnummer van de HP Officejet Pro 8000 staat aan de binnenkant van de klep voor de cartridges, bovenaan de klep.
Afbeelding: HP Officejet Pro 8000 (foto). Het modelnummer staat aan de binnenkant van de cartridgeklep, bovenaan de klep.
De modelnaam, HP Officejet Pro 6000, staat in de rechterbovenkant (voorkant) van het apparaat.
Afbeelding: HP Officejet Pro 6000 (foto). De modelnaam staat in de rechterbovenhoek van het apparaat.
Het modelnummer van de HP Officejet Pro 6000 staat onder de klep voor de cartridges, in de linkerbovenhoek van het apparaat.
Afbeelding: HP Officejet 6000 (foto). Het modelnummer staat onder de cartridgeklep, in de linkerbovenhoek van het apparaat.
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: Nederland