hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Het foutbericht 'Printer niet gevonden' wordt weergegeven in Windows voor de HP Photosmart C6300 and Photosmart Premium Fax All-in-One printerserie

Het HP product wordt niet gevonden wanneer u probeert het op uw computer te installeren via een draadloos netwerk. Er kan op de computer een foutmelding verschijnen, zoals de volgende bijvoorbeeld:
  • 'Printer niet gevonden'
  • 'Zoeken voltooid. Geen geconfigureerde printer gevonden'
Afbeelding : Voorbeeld van een draadloos netwerk
Afbeelding van een draadloze netwerkverbinding

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Vraag het de community!


Ondersteuningsforum

Ondersteuningsforum

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken


hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Nederland

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...