HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

Het foutbericht 'Printer niet gevonden' wordt weergegeven in Windows voor de HP Photosmart C6300 and Photosmart Premium Fax All-in-One printerserie

Het HP product wordt niet gevonden wanneer u probeert het op uw computer te installeren via een draadloos netwerk. Er kan op de computer een foutmelding verschijnen, zoals de volgende bijvoorbeeld:
  • 'Printer niet gevonden'
  • 'Zoeken voltooid. Geen geconfigureerde printer gevonden'
Afbeelding : Voorbeeld van een draadloos netwerk
Afbeelding van een draadloze netwerkverbinding

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland