HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP en Compaq desktop pc's - Foutmelding: De audio-service wordt niet uitgevoerd (Windows Vista)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq desktop pc's met Windows Vista.
Bij selecteren van de volumeregeling van Windows verschijnt de volgende melding:
De audio-service wordt niet uitgevoerd.
Afbeelding : Melding Audio-service
Melding Audio-service
Bij het selecteren van de volumeregeling via het volumepictogram van Realtek verschijnt de volgende melding:
Er is geen audio-apparaat geïnstalleerd.
Schakel de audio-service van Windows in met behulp van de volgende instructies om de fouten op te lossen:
  1. Klik op Start en typ services.msc in het vak Zoekopdracht starten in.
    Als een venster van Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.
  2. In de lijst met services klikt u met de rechtermuisknop op Windows Audio en selecteert u Start.
    Afbeelding : De Windows audio-service starten
    De Windows audio-service starten
    De melding zou nu niet meer moeten verschijnen.
  3. Als de melding weer verschijnt na het opnieuw opstarten van de computer, herhaal dan de stappen 1 en 2 en ga dan verder met stap 4.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Windows Audio en klik op Eigenschappen voor Windows Audio. Stel Opstarttype in op Automatisch.
    Afbeelding : Het Opstarttype instellen op Automatisch
    Het Opstarttype instellen op Automatisch

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland