HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

Knipperende lampjes

In de volgende gedeelten worden de meest voorkomende combinaties van knipperende lampjes op het bedieningspaneel van het product omschreven, gevolgd door oplossingen voor elke combinatie. Zoek het patroon van de knipperende lampjes dat u ziet en volg daarna de stappen om het probleem op te lossen.
 opmerking:
Mogelijk verschijnt ook een E in het scherm Aantal exemplaren. Dit is een extra aanduiding dat er een probleem is met het product en dat het probleem moet worden opgelost. De aanwezigheid van een E heeft geen invloed op de betekenis van de knipperende lampjes en kan worden genegeerd wat de probleemoplossing betreft.
    Afbeelding : HP Deskjet F4580 en F4583 bedieningspaneel met aangegeven lampjes
    Afbeelding HP Deskjet F4580 en F4583 bedieningspaneel met aangegeven lampjes
  1. Aan/uit-lampje
  2. Waarschuwingslampje
  3. Indicatielampje Draadloze verbinding
  4. Het scherm Aantal exemplaren (waar een E of ! kan verschijnen)
  5. Indicatorlampjes inktniveau
 opmerking:
Voor sommige patronen van knipperende lampjes zijn er mogelijk meerdere oplossingen. Zoek het patroon dat overeenkomt met uw patroon van knipperende lampjes en probeer vervolgens iedere oplossing in de opgegeven volgorde uit om het probleem te verhelpen.
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: Nederland