HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Deskjet All-in-Ones - Hoe vind ik het modelnummer?

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u het modelnummer van uw Deskjet All-in-One kunt vinden.
Hoe vind ik het modelnummer?
Bekijk een korte video over het vinden van het modelnummer, productnummer en serienummer van uw apparaat.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
U vindt het modelnummer boven op de All-in-One in de linkerbenedenhoek
Afbeelding : Modelnummer bovenop het apparaat in de linkerbenedenhoek
Afbeelding: Modelnummer bovenop het apparaat in de linkerbenedenhoek

Bezig met laden...
Nederland