HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Deskjet All-in-Ones - Hoe vind ik het modelnummer?

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u het modelnummer van uw Deskjet All-in-One kunt vinden.
Hoe vind ik het modelnummer?
Bekijk een korte video over het vinden van het modelnummer, productnummer en serienummer van uw apparaat.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
U vindt het modelnummer boven op de All-in-One in de linkerbenedenhoek
Afbeelding : Modelnummer bovenop het apparaat in de linkerbenedenhoek
Afbeelding: Modelnummer bovenop het apparaat in de linkerbenedenhoek

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland