HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Inkjet Inktpatronen en afdrukmateriaal - De reinigingstest toont strepen of onderbroken kleuren

Indien de reinigingstest strepen of onderbroken kleuren vertoont, functioneren de printer of inktpatronen niet goed. HP kan de kwaliteit van de gefabriceerde of opnieuw gevulde inktpatronen niet garanderen. Voer de onderstaande stappen uit om dit probleem te verhelpen:
  1. Verwijder de inktpatronen en plaats deze terug. Probeer opnieuw af te drukken.
  2. Controleer de inktniveaus en wanneer een inktpatroon leeg of bijna leeg is, vervangt u deze en probeert u opnieuw af te drukken.
  3. Reinig de inktpatronen. Afhankelijk van welke printer u hebt, kunt u ofwel een andere schone testpagina afdrukken of een reinigingstoepassing uitvoeren. Raadpleeg uw Gebruikershandleiding voor instructies. Probeer opnieuw af te drukken.
  4. Reinig de contactpunten en probeer dan opnieuw af te drukken. Klik hier om te zien hoe u dit kunt doen.
  5. Lijn uw inktpatronen uit of kalibreer deze (afhankelijk van welke printer u hebt). Raadpleeg uw Gebruikershandleiding voor instructies.
  6. Wanneer geen van de bovenstaande stappen helpt, reinigt u de sproeiplaat handmatig Klik hier om te zien hoe u dit kunt doen.
  7. Wanneer het probleem nog steeds niet opgelost is, vervangt u de inktpatronen of laat u de printer nakijken. Klik hier om te zien wat u moet doen.

Bezig met laden...
Nederland