HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

Printerspecificaties voor HP Officejet V All-in-One printerserie

Modelinformatie
Afbeelding : HP Officejet V All-in-Ones
1- V40, V40xi en V30
2- V45
 opmerking:
De productspecificaties en informatie in dit document gelden alleen voor Windows 98, Me en 2000 en kunnen anders zijn voor Microsoft Windows XP.
Tabel met namen, nummers en kenmerken van de modellen
Modelnaam
Modelnummer
Maximum aantal kopieën
Faxpaginageheugen
Snelkiesnummers
HP Officejet v40
C8416A
99
50
60
HP Officejet v40xi
C8417A
50
60
40
*HP Officejet v30
C8414A
30
40
20
**HP Officejet v45
C8418A
99
50
60
* Wordt verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.
** Wordt verkocht in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.
Geheugen
8 MB DRAM
Plaats van serienummer
Het tiencijferige alfanumerieke serienummer bevindt zich op het label in het midden aan de achterzijde.
Interface en aansluiting
USB alleen (vereist Windows 98, Me, 2000 of hoger).
Dit is een USB-apparaat met een grote snelheid.
Met dit apparaat kunt u via een peer-to-peer-netwerk vanaf een clientcomputer afdrukken door de printerdriver te delen.
Capaciteit
2000 pagina's per maand
Dimensies
9,5 x 17,8 x 12,9 in (h x b x l)
241,3 x 452,1 x 327,7 mm (h x b x l)
 opmerking:
Er is extra ruimte vereist boven het toestel om papier te laden in de automatische documentinvoer.
Gewicht
7,9 kilo
Afdrukspecificaties
Afdruksnelheid
  • Acht pagina's per minuut in zwart-wit (snelle modus)
  • Zeven pagina's per minuut in kleur (snelle modus)
Afdrukresolutie
  • 2400 x 1200 dpi in kleur (op fotopapier)
  • 600 x 600 dpi zwart
Papierverwerking
  • Invoerlade voor 150 vel (papier van 75 g/m2)
  • Uitvoerlade voor 50 vel (papier van 75 g/m2)
  • Ondersteunde formaten van afdrukmateriaal letter, legal, executive, A4, A5, B5, gewone enveloppen en kaarten, en door gebruiker gedefinieerd (216 x 279 mm)
  • Ondersteunt 25 verschillende soorten afdrukmateriaal waaronder transparanten, brochures en opstrijkpatronen voor T-shirts
Printkenmerken
  • Staande en liggende afdrukrichting
  • Grijstinten
  • Optimalisaties voor fotokopie of fax
  • Negen niveaus voor helderheid, verzadiging en kleurtint
  • Afgedrukte afbeeldingen spiegelen (afbeelding wordt verticaal omgekeerd)
  • Dubbelzijdig afdrukken in indeling voor schrijfblok of brochure
  • Twee of vier pagina's op één vel afdrukken met of zonder rand
  • Posters afdrukken door een afbeelding tot vier, negen of 16 pagina's te vergroten die u aan elkaar kunt plakken
Afdrukmethode
Druppelsgewijze thermische inktstraal met PhotoREt III met behulp van HP PCL3/GUI
Ingebouwde lettertypen
  • Courier
  • Courier Italic
  • CG Times
  • CG Times Italic
  • Letter Gothic
  • Letter Gothic Italic
  • Univers
  • Univers cursief
Printcartridges
  • HP 15 - 25-milliliter zwarte inktcartridge: onderdeelnummer 6615D
  • HP 78 - 19-milliliter kleuren inktcartridge: onderdeelnummer 6578D
  • HP 78 - optionele 38-milliliter grote kleuren inktcartridge: onderdeelnummer C6578A
Faxspecificaties
Mogelijkheden
De fax kan worden gebruikt als onafhankelijke fax voor zwart-wit en kleur. U kunt ook faxen in zwart-wit en kleur verzenden vanaf de computer als de software is geïnstalleerd en het product is aangesloten.
Maximale overdrachtssnelheid
14,4 kB per seconde (ongeveer zes seconden per pagina op basis van ITU-testafbeelding)
Resolutie
200 x 100 dpi (dots per inch) tot maximaal 300 x 300 dpi
Geheugen voor faxpagina's en snelkiezen
  • Het geheugen kan gemiddeld 50 pagina's met faxgegevens bevatten (de HP Officejet v30 en v40xi All-in-One kunnen respectievelijk 40 en 60 pagina's bevatten)
  • De mogelijkheid om 60 verschillende snielkiescodes te bevatten (de HP Officejet v30 en v40xi All-in-One kunnen respectievelijk 20 en 40 snelkiescodes bevatten)
Papierverwerking
  • U kunt faxen verzenden en ontvangen op papier van het formaat Legal, Letter en A4
  • Documentinvoer kan 20 pagina's gewoon papier bevatten voor het verzenden van faxen
  • De uitvoerlade kan tot 50 pagina's gewoon papier bevatten voor ontvangen faxen
Specificaties van de kopieerfunctie
Mogelijkheden
Kopieerapparaat met invoer via een rol waarmee u meerdere pagina's kunt kopiëren op een aantal verschillende manieren.
Kopieersnelheid
Maximaal vier kopieën per minuut in zwart-wit
Maximaal twee kopieën per minuut in kleur
Functies
  • Nieuwe functie om het formaat van foto's aan te passen aan de pagina waarmee populaire fotoformaten automatisch worden vergroot
  • Beste en normale modus
  • Acht niveaus voor helderheid en kleurintensiteit
  • 50 tot 200 procent verkleinen/vergroten
  • Keuze uit 10 verschillende papiersoorten waaronder Premium Photo, brochures en opstrijkpatronen
  • Ondersteunt uitvoer in papier van het formaat letter, legal en A4
  • Grafische verbeteringen voor foto's en tekst
Resolutie
  • 600 x 1200 optisch (maximaal 1200)
  • Maximaal 32-bits (ongeveer 4 miljard kleuren)
  • Ondersteuning voor 8-bits grijsschaal (256 grijswaarden)
Papierverwerking
  • U kunt faxen verzenden en ontvangen op papier van het formaat legal, letter en A4
  • Documentinvoer kan 20 pagina's gewoon papier bevatten voor het verzenden van faxen
  • Maximaal 99 kopieën van één origineel (de HP Officejet v30 en v40xi All-in-One kopiëren respectievelijk 30 en 50 kopieën van één origineel).
  • De uitvoerlade kan tot 50 pagina's gewoon papier bevatten voor ontvangen faxen
Scanspecificaties
Mogelijkheden
Nauwkeurige kleurenscanner met invoer via rol waarmee u meerdere pagina's in kleur kunt scannen door slechts enkele malen op een knop te drukken. U kunt eenvoudig scans naar de gewenste softwaretoepassing verzenden of gescande afbeeldingen rechtstreeks invoegen vanuit het menu invoegen van de toepassing.
Scanresolutie
  • 600 x 1200 optisch (maximaal 1200)
  • Ondersteunt scannen in maximaal 24-bits kleuren met 32-bits hardware (ongeveer 16,5 miljoen kleuren beschikbaar uit totaal vier miljard kleuren)
  • Ondersteunt 8-bits grijsschaal (256 grijswaarden)
Aan/uit
Ingangsvoltage
100-240 VAC geaard (waarden gebaseerd op AC/DC-adapter, modelnummer 0950-3807)
Ingangsfrequentie
50 Hz - 60 Hz
Verbruik
Maximaal 50 W
Uitvoer
18V === 2,23A LPS
Gebruiksomgeving
Vochtigheid
15-80% RV niet-condenserend
Temperatuurbereik bij opslag
-40° tot 70° C
Geluidsniveaus volgens ISO 9296
Geluidssterkte LwAB
  • Econofast-afdrukken 6,4 Bel (A)
  • Normaal enkelzijdig kopiëren 6,1 Bels (A)
  • Alle andere modi 5,9 Bel (A) of minder
Geluidsdruk LpAdm
  • Econofast-afdrukken 53 db (A)
  • Alle andere modi 52 db (A) of minder
Verklaringen
Veiligheid hoofdeenheid
CE, UL, cUL, NOM
Veiligheid voedingseenheid
CE, UL, PSB, NEMKO, CSA, NOM, PCBC, JUN, MITI
EMC
CE, VCCI, VSMI, FCC, C-Tick
Ondersteunde besturingssystemen
  • Windows 98, inclusief Second Edition
  • Windows ME
  • Windows 2000 (Service Pack 1 of hoger vereist)
  • Windows XP (zie de onderstaande opmerking)
     opmerking:
    De volgende populaire besturingssystemen worden niet ondersteund: Windows 3.1 / 3.11, Windows 95, Windows NT (alle versies voor Windows 2000), MS-DOS (R), UNIX (R), Linux, OS/2. De HP software is ontworpen voor gebruik met de Professional-versie van Windows 2000. De serverversies kunnen al of niet correct functioneren. HP biedt geen ondersteuning voor installatie op serverversies van Windows 2000. Bekijk voor informatie over compatibiliteit met Windows XP het HP document BDU01857 (Engelstalig) dat informatie bevat over het verkrijgen en installeren van softwaredrivers voor Microsoft Windows XP.
Optical character recognition (OCR)-software (tekstherkenning)
Op de cd-rom met software voor de HP Officejet V serie vindt u het OCR-programma ReadIRIS Professional (versie 5.5) om tekstafbeeldingen te converteren naar bewerkbare tekst. Deze software is zodanig ontworpen om te functioneren met Windows 98, Me en 2000. Deze software is ontworpen als hulpmiddel voor onze klanten. HP heeft geen licenties voor deze software en kan dus geen updates of downloads van deze software leveren.
Garantie
HP biedt 1 jaar garantie op dit product tegen defecten van onderdelen en storingen tijdens het gebruik. Op de software wordt 90 dagen garantie geboden. De garantie op printcartridges is geldig totdat de originele inkt is verbruikt of tot de datum waarop de garantie verstrijkt; deze datum staat is op het inktpatroon vermeld. HP repareert of vervangt producten uit de V-serie (naar keuze van HP) wanneer een defect wordt aangetroffen, tenzij het defect kan worden toegeschreven aan het gebruik van bijgevulde inktcartridges die niet van HP afkomstig zijn.
Zie de beperkte garantieverklaring van Hewlett-Packard voor producten uit de Officejet V-serie voor meer informatie over de garantie die HP op deze producten biedt.