HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

Software en drivers voor HP computers downloaden of bijwerken

Dit document is van toepassing op HP en Compaq consumentencomputers. Als u een commerciële pc, ProBook, werkstation, printer of ander type HP product hebt, voer dan het modelnummer in op de pagina HP Software & Driver downloads om drivers voor dit type producten te zoeken.
HP streeft er constant naar zijn producten te verbeteren en biedt regelmatig updates voor software, drivers en firmware. Om uw HP of Compaq computer soepel te laten werken, moet u uw software op regelmatige basis bijwerken. Uw computer up-to-date houden met de volgende methoden.
 opmerking:
Als u op zoek bent naar printerstuurprogramma's voor Windows 10, Windows 8 of Windows 7, raadpleegt u Het beste Windows stuurprogramma zoeken met de HP printerinstallatiewizard.
Raadpleeg Printerproblemen na het upgraden naar Windows 10 als u problemen met uw printer ondervindt na een upgrade naar Windows 10.
 opmerking:
Zie Op zoek naar HP herstelschijven of een HP USB-herstelstation als u herstelschijven wilt zoeken.