HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP pc's - Drivers en software bijwerken met Windows Update (Windows 7, Vista, XP)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 7, Vista, XP en een internetverbinding.
Info over Windows Update
Windows Update is een functie in Windows die u kunt gebruiken om de nieuwste software- en driverupdates van Microsoft te verkrijgen. HP raadt u aan Windows Update regelmatig te gebruiken. Microsoft, Hewlett Packard en andere hardware- en softwarefabrikanten zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van oplossingen en verbeteringen voor hun producten. Velen, waaronder ook Hewlett Packard, gebruiken Windows Update om hun updates te verspreiden. Hoewel het bijzonder belangrijk is dat u Windows Update gebruikt om uw computer up-to-date te houden, is Windows Update geen totaaloplossing. Gebruik naast Windows Update ook HP Support Assistant of de ondersteuningswebsite van HP om de nieuwste software- en driverupdates van HP te verkrijgen.
Hier zijn enkele voorbeelden van problemen die kunnen worden opgelost met Windows Update:
  • Beveiligingsproblemen waarbij de computer kan worden blootgesteld aan schadelijke aanvallen.
  • Problemen met het opnemen van muziek in Windows Media Player.
  • De verbinding voor Hulp op afstand kan niet tot stand worden gebracht.
  • De fout SSDPSRV.EXE heeft een ongeldige-paginafout veroorzaakt op de module MSVCRT.DLL op 0197...
Dit zijn enkele voorbeelden van omstandigheden waarin u Windows Update niet zou gebruiken:
  • Drivers voor printers of randapparatuur van een andere fabrikant dan HP: Raadpleeg de website van de fabrikant.
  • HP printerdrivers: Ga naar de HP softwaredownloadpagina en voer het modelnummer van uw HP printer in. Voor printers van andere fabrikanten dan HP.
  • Updates voor HP software: Ga naar de HP softwaredownloadpagina en voer het modelnummer van uw computer in.
  • BIOS-updates: Ga naar de HP softwaredownloadpagina en voer het modelnummer van uw computer in.
Voor het beheren van het updateproces biedt Windows Update opties die u controle geven over de manier waarop u over updates wordt geïnformeerd, alsmede de mogelijkheid om updates te bekijken en goed te keuren voordat deze worden gedownload of geïnstalleerd. U kunt ook op elk willekeurig tijdstip controleren op beschikbare updates en deze installeren met behulp van het configuratiescherm van Windows Update. U kunt scannen naar updates, informatie over elke update bekijken, uw updategeschiedenis openen en uw updatevoorkeuren beheren.
Windows Update gebruiken
Selecteer het volgende gedeelte dat van toepassing is op het besturingssysteem van uw computer om Windows Update te gebruiken.