HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Deskjet printers - Een printer instellen als standaardprinter

Inleiding
Dit document vertelt hoe u uw HP Deskjet printer als standaardprinter op uw computer instelt. Volg de procedures voor het besturingssysteem dat u gebruikt om uw HP product als standaardprinter in te stellen.
Windows XP
  1. Klik op Start en klik vervolgens op Printers en faxapparaten. Het venster Printers en faxapparaten wordt geopend.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw HP product en klik vervolgens op Als standaardprinter instellen. Er verschijnt een vinkje () naast uw HP product.
Windows Vista
  1. Klik op het Windows-pictogram () en klik op Configuratiescherm. Het venster Configuratiescherm wordt geopend.
  2. Klik op Hardware en geluid en klik vervolgens op Printers.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw HP product en klik vervolgens op Als standaardprinter instellen. Er verschijnt een vinkje () naast uw HP product.
Windows 7
  1. Klik op het Windows-pictogram () en klik vervolgens op Apparaten en printers. Het venster Apparaten en printers wordt geopend.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw HP product en klik vervolgens op Als standaardprinter instellen. Er verschijnt een vinkje () naast uw HP product.
Mac OS X versie 10.3 (Panther) en 10.4 (Tiger)
  1. Klik op het Apple-pictogram (), klik op Systeemvoorkeuren en klik vervolgens op Afdrukken en faxen. Het venster Afdrukken en faxen wordt geopend.
  2. Klik op het venstermenu naast Geselecteerde printer in het afdrukvenster en klik dan op uw HP product.
Mac OS X versie 10.5 (Leopard) en 10.6 (Snow Leopard)
  1. Klik op het Apple-pictogram (), klik op Systeemvoorkeuren en klik vervolgens op Afdrukken en faxen. Het venster Afdrukken en faxen wordt geopend.
  2. Klik op het venstermenu naast Standaardprinter en klik dan op uw HP product.