HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Deskjet Printers - De HP Werkset gebruiken om inktpatronen uit te lijnen of te reinigen in Microsoft(R) Windows XP

Inleiding
Met de HP Werkset kunt u inktpatronen uitlijnen (kalibreren) of reinigen. De juiste stappen om de Werkset te openen is afhankelijk van welke en hoe de printerdriver is geïnstalleerd. Probeer elke onderstaande oplossing totdat u een vindt die op uw computer werkt.
Optie 1
Deze methode voor het uitlijnen of reinigen van inktpatronen werkt voor de meeste computers en printers. Volg de onderstaande instructies om de inktpatronen uit te lijnen (kalibreren) of te reinigen:
 opmerking:
Als de volgende stappen niet overeenkomen met de stappen op uw computer, moet u doorgaan met de volgende optie. Niet elke optie werkt op elke computer.
  1. Klik op Start, daarna op Printers en faxen.
  2. Klik op het gewenste printerpictogram om deze te selecteren.
  3. Klik op Bestand, en vervolgens op Afdrukvoorkeuren.
  4. Klik op het tabblad Service.
  5. Klik op Werkset openen.
  6. Klik op de gewenste taak.
Optie 2
Volg de onderstaande instructies om de inktpatronen uit te lijnen (kalibreren) of te reinigen:
 opmerking:
Als de volgende stappen niet overeenkomen met de stappen op uw computer, moet u doorgaan met de volgende optie. Niet elke optie werkt op elke computer.
  1. Klik op Start, daarna op Printers en faxen.
  2. Klik op het gewenste printerpictogram om deze te selecteren.
  3. Klik op Bestand, en op Eigenschappen.
  4. Klik op het tabblad Service.
  5. Klik op de gewenste taak.
Optie 3
Volg de onderstaande instructies om de inktpatronen uit te lijnen (kalibreren) of te reinigen:
 opmerking:
Als de volgende stappen niet overeenkomen met de stappen op uw computer, moet u doorgaan met de volgende optie. Niet elke optie werkt op elke computer.
  1. Dubbelklik op het pictogram XXXX Printerassistent op het bureaublad.
  2. Klik op de knop Hulpprogramma's of de knop Hulpmiddelen en updates.
  3. Klik op de knop Printeronderhoud.
  4. Klik op de gewenste taak.
Optie 4
Volg de onderstaande instructies om de inktpatronen uit te lijnen (kalibreren) of te reinigen:
 opmerking:
Als de volgende stappen niet overeenkomen met de stappen op uw computer, moet u doorgaan met de volgende optie. Niet elke optie werkt op elke computer.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Printer op de taakbalk.
  2. Klik op Werkset openen.
  3. Op het tabblad Apparaatservice, klikt u op de gewenste taak.
Optie 5
Volg de onderstaande instructies om de inktpatronen uit te lijnen (kalibreren) of te reinigen:
 opmerking:
Als de volgende stappen niet overeenkomen met de stappen op uw computer, moet u doorgaan met de volgende optie. Niet elke optie werkt op elke computer.
  1. Klik op Start, Programma's, HP Deskjet (uw printer) serie vX.X, daarna HP Deskjet (uw printer) serie vX.X Werkset.
  2. Klik op het tabblad Apparaatservice.
  3. Klik op de gewenste taak.
Optie 6
Volg de onderstaande instructies om de inktpatronen uit te lijnen (kalibreren) of te reinigen:
 opmerking:
Als de volgende stappen niet overeenkomen met de stappen op uw computer, moet u doorgaan met een van de andere opties. Niet elke optie werkt op elke computer.
  1. Klik op Start, Programma's, Hewlett-Packard, HP Deskjet XXXX serie, vervolgens Printerasssistent.
  2. Klik op de knop Hulpprogramma's of de knop Hulpmiddelen en updates.
  3. Klik op de knop Printeronderhoud.
  4. Klik op de gewenste taak.
Optie 7
  1. Dubbelklik op het pictogram HP Director op het bureaublad.
  2. Klik op de optie Hulpprogramma's.
  3. Klik op de knop Printeronderhoud.
  4. Klik op de gewenste taak.