HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Deskjet printers - Hoe vind ik het modelnummer?

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u het modelnummer van uw Deskjet-product kunt vinden. Als uw product ook kan scannen, faxen en kopiëren, klikt u hier voor informatie over hoe u het modelnummer op een HP Deskjet All-in-One vindt..
Er zijn verschillende manieren waarop u het modelnummer op uw product kunt vinden. Zoals in dit document wordt beschreven, bevinden modelnummers zich meestal op de buitenkant van het product.
Een modelnummer is een unieke numerieke of alfanumerieke code die wordt gebruikt om een bepaalde versie van een product te kunnen herkennen. Bijvoorbeeld: een serie van een product kan uit meerdere verschillende modellen met verschillende functies bestaan.
Als u het serienummer zoekt in plaats van het modelnummer, klik dan hier om het serienummer op uw product te vinden..
Hoe vind ik het modelnummer?
Gebruik één van de volgende methoden om het modelnummer op uw product te vinden.
Bekijk een korte video over het vinden van het modelnummer, productnummer en serienummer van uw apparaat.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Methode één: Het modelnummer zoeken op het apparaat
Hieronder volgen voorbeelden van modelnummers die kunnen lijken op het modelnummer op uw product:
  • HP Deskjet D4200 printer
  • HP Deskjet 5940 printer
  • HP Deskjet 310 printer
Vergelijk de volgende locaties van modelnummers met uw product.
Afbeelding : Modelnummer bovenop het apparaat in de linkerbenedenhoek
Afbeelding: HP Deskjet D2660 met het modelnummer op de bovenkant van het product, in de linkerbenedenhoek
Afbeelding : Modelnummer bovenop het apparaat in de rechterbenedenhoek
Afbeelding: HP Deskjet D1400 met het modelnummer in de rechterbenedenhoek
Als u het modelnummer niet hebt gevonden, ga dan verder met de volgende methode.
Methode twee: Zoek de modelnaam op het product en het modelnummer binnenin de klep voor de cartridges
Op sommige producten bevindt de modelnaam zich op de voorkant van het product (zoals in de bovenstaande foto's) en bevindt een specifiek modelnummer zich dichtbij de cartridges. Het specifieke modelnummer bestaat uit vijf tekens. Een voorbeeld:
  • A809a
  • A809c
  • A809n
Afbeelding : Afbeelding van het modelnummer aan de binnenkant van de klep voor de cartridges
Afbeelding: U vindt het modelnummer aan de binnenkant van de cartridgeklep

Bezig met laden...
Nederland