HP:n tuki

hp-contact-secondary-navigation

Ladataan...

hp-share-print-widget

Ladataan...

HP-tuotteen mallinumeron löytäminen

Tässä videossa näytetään tavanomaiset tavat löytää tuotteen mallinumero. Jos video ei näy tai sinulla on kysymyksiä, katso seuraavassa taulukossa olevaa tuoteluetteloa tai hae HP:n tietoja kysymyksellä "kuinka löydän mallinumeron" ja tuotetyypillä, kuten "kannettava" tai "tulostin".
Valitse tuotteesi tyyppi seuraavasta taulukosta:

hp-online-communities

Toiminnot
Ladataan...
Kuluttajayhteisöt

Kuluttajayhteisöt

Osallistu keskusteluun! Etsi ratkaisuja, esitä kysymyksiä ja anna neuvoja muille HP-tuotteiden omistajille. Käy nyt >

Suuryritysyhteisöt

Suuryritysyhteisöt

Osallistu liiketoiminnan ja tietotekniikan ammattilaisille suunnatun HP-yhteisön toimintaan, niin voit ratkaista ongelmia, vaihtaa ajatuksia ja oppia parhaita käytäntöjä samalla alalla toimijoilta. Maailmanlaajuisia keskusteluita englanniksi. Käy nyt >

Contact HP

Ota yhteyttä HP:lle

Anna HP:n etsiä vastaus tai tunnistaa palvelupiste. Ota yhteyttä >

Maa: Suomi