HP-asiakastuki

Ladataan...

HP:n tietokoneet - Lähiviestinnän (NFC) käyttäminen ja vianmääritys (Windows 8)

Tämä asiakirja koskee lähiviestintää (NFC) tukevia HP-tietokoneita, joissa on Windows 8 -käyttöjärjestelmä.
Lähiviestinnän eli NFC-tekniikan avulla tietokone voi muodostaa langattoman yhteyden ja jakaa sisältöä lähiviestintää tukeviin mobiililaitteisiin, kuten taulutietokoneisiin ja älypuhelimiin, kun laitteet asetetaan lähellä toisiaan. Tässä asiakirjassa kerrotaan tietokoneen lähiviestintäyhteyden käyttämisestä ja vianmäärityksestä.
 huomautus:
Jos et käytä uusinta Windows 8 ‑versiota, osa tämän asiakirjan grafiikoista ja tiedoista voi näyttää erilaiselta. Voit noutaa uusimman version Microsoft Storesta.
Sisällön jakaminen lähiviestinnän avulla
Lähiviestinnän avulla sisältöä voidaan jakaa tietokoneen ja mobiililaitteen välillä langattomasti ilman, että tietoja on lähetettävä Internetin kautta.
Kuva : Sisällön jakaminen lähiviestinnän avulla
Sisällön jakaminen lähiviestinnän avulla
Seuraavissa osioissa on lisätietoja sisällön jakamisesta tietokoneen ja älypuhelimen tai taulutietokoneen välillä.
Lähiviestintäyhteyden vianmääritys
Selvitä mahdollinen ongelma seuraavien vianmääritysohjeiden avulla:
Lisätietoja lähiviestinnästä
The Near Field Communication Forum on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää NFC:n eli lähiviestinnän lyhyen matkan langatonta viestintää kuluttajaelektroniikan laitteissa, mobiililaitteissa ja tietokoneissa. Lisätietoja NFC Forumin sertifiointiprosessista ja luettelo tuetuista laitteista on kohdassa NFC Forum (englanninkielinen).

Ladataan...
Suomi