HP-asiakastuki

Ladataan...

HP-tietokoneet - Kuinka palautat unohtuneen salasanan (Windows 8)

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita, joissa on Windows 8.
Salasana estää Windowsin luvattoman käytön. Jos olet unohtanut salasanan, et voi käyttää Windowsia.
Tämän asiakirjan ohjeiden avulla voit palauttaa salasanan, jota käytät Windows 8 -käyttöjärjestelmään kirjautumiseen. Lue ne seuraavat osiot, jotka koskevat käyttämääsi Windows-kirjautumistapaa.
Suositeltava: Käytä Microsoftin yhdistettyä tiliä kirjautuaksesi sisään Windowsiin
Käytätkö Microsoftin yhdistettyä tiliä Windowsiin kirjautumisessa? Käytitkö Windows-tilin määrittämiseen sähköpostiosoitettasi?
HP suosittelee käyttämään Microsoftin ”yhdistettyä tiliä” Windowsiin kirjautumisessa. Microsoftin yhdistetyn tilin kanssa voit kirjautua Windowsiin käyttämällä sähköpostiosoitettasi, ja salasana voidaan palauttaa eri laitteella milloin tahansa. Et tarvitse Microsoft- tai Hotmail-sähköpostiosoitetta asettamaan yhdistetyn tilin asetuksia. Kaikki sähköpostiosoitteet toimivat.
Katso vaiheet Microsoftin yhdistetyn tilin luonnista Windows 8:ssa kohdassa Käyttäjätilien ja kirjautumisten hallinta (Windows 8).
 varoitus:
Jos käytössäsi on paikallinen käyttäjätili, HP ei voi palauttaa tai uudelleenasettaa salasanaasi, jos se on kadonnut tai unohtunut.
Jos haluat käyttää paikallista käyttäjätiliä, HP suosittelee vahvasti salasanan palautuslevyn luomista, jotta voit palauttaa salasanasi, jos se unohtuu. Jos sinulla ei ole salasanan palautuslevyä ja unohdat salasanasi, sinua voidaan ohjeistaa suorittamaan täysi palautus alkuperäisiin tehdasasetuksiin, ja menetät kaikki tiedot, joita et ole varmuuskopioinut ulkoiseen sijaintiin.
 huomautus:
Jos et käytä uusinta Windows 8 ‑versiota, osa tämän asiakirjan grafiikoista ja tiedoista voi näyttää erilaiselta. Voit noutaa uusimman version Microsoft Storesta.