HP:n tuki

Ladataan...

HP-tulostimet - HP-tulostimet, jotka tukevat Windows 8 -käyttöjärjestelmää

Tämä asiakirja koskee HP:n yksi- ja monitoimitulostimia, jotka tukevat Windows 8 -käyttöjärjestelmää.
HP tekee parhaansa auttaakseen asiakkaitaan saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen HP:n tulostimista, jotka on yhdistetty tietokoneeseen, jossa on Windows 8 -käyttöjärjestelmä. HP on tehnyt läheistä yhteistyötä Microsoftin kanssa Windows 8 -tulostinohjaimien kehittämisessä useimmille tuotteillemme. HP tekee myös työtä yhdessä Microsoftin kanssa tarjotakseen ohjaimia HP:n tulostimille viime vuosilta osana itse Windows 8 -käyttöjärjestelmää. Tässä asiakirjassa esitellään useimpiin HP:n tulostimiin saatavana olevat Windows 8 -tulostinohjaimet.
Kuinka saan Windows 8 -tulostinohjaimen HP:n tulostimelleni?
Löydät nopeasti parhaan saatavilla olevan ohjaimen tulostimeesi HP:n ohjatun tulostinasennuksen avulla (suositus).
HP:n ohjattu tulostinasennus löytää automaattisesti HP-tulostimellesi parhaan tulostinohjaimen. Se on käytettävissä ainoastaan Windows 8- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmissä. Lataa ja suorita ohjattu tulostinasennus (), joka on ilmainen HP:n tarjoama työkalu. Kun linkkiä napsautetaan, HP:n ohjattu tulostinasennus ladataan käyttämällä Internet-selaimesi lataustoimintoa.
Voit myös ladata ja asentaa ohjaimen suoraan HP:n verkkosivustolta.
Voit ladata uusimman ohjaimen HP:n ohjelmistojen ja ohjaimien sivulta(tiedostokoko vaihtelee).
HP:n tuotetuki Windows 8:lle
Valitsemalla tuotetyypin ja -mallin voit tarkastella saatavilla olevia Windows 8 -ohjaimia.