HP:n tuki

Ladataan...

HP:n yksi- ja monitoimitulostimet - Windows 8 -tuetut tulostimet

Johdanto
HP tekee parhaansa auttaakseen asiakkaitaan saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen HP:n tulostimista, jotka on yhdistetty tietokoneeseen, jossa on Windows 8 -käyttöjärjestelmä. HP on tehnyt läheistä yhteistyötä Microsoftin kanssa Windows 8 -tulostinohjaimien kehittämisessä useimmille tuotteillemme. HP tekee myös työtä yhdessä Microsoftin kanssa tarjotakseen ohjaimia HP:n tulostimille viime vuosilta osana itse Windows 8 -käyttöjärjestelmää. Tässä asiakirjassa esitellään useimpiin HP:n tulostimiin saatavana olevat Windows 8 -tulostinohjaimet.
Kuinka saan Windows 8 -tulostinohjaimen HP:n tulostimelleni?
Löydät nopeasti parhaan saatavilla olevan ohjaimen tulostimeesi HP:n ohjatun tulostinasennuksen avulla (suositus).
Linkki työkaluun
Tiedoston koko
> 1 Mt
Voit myös ladata ja asentaa ohjaimen suoraan HP:n verkkosivustolta.
Voit ladata uusimman ohjaimen HP:n ohjelmistojen ja ohjaimien sivulta(tiedostokoko vaihtelee).
HP:n tuotetuki Windows 8:lle
Valitsemalla tuotetyypin ja -mallin voit tarkastella saatavilla olevia Windows 8 -ohjaimia.