HP:n tuki

hp-contact-secondary-navigation

Ladataan...

hp-share-print-widget

Ladataan...

Käynnistyksen aikana ilmenevien diagnostiikkavirheiden ratkaiseminen

Jos käynnistyksen yhteydessä järjestelmässä tapahtuu virhe, voit nähdä erilaisia virheilmoituksia. Nämä virheilmoitukset tarjoavat sinulle ja HP:n huoltoteknikoille tietoa siitä, mikä vika tietokoneen laitteistossa tai ohjelmistossa saattaa olla. Jos virhe liittyy laitteistovikaan, järjestelmä luo takuutunnuskoodin, joka vahvistaa vikaantumisolosuhteet asiakaspalveluedustajalle.
Lisätietoja UEFIsta
Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) on laiteohjelmistokoodi emolevyn mikropiiristä. UEFI tarjoaa lisätoimintoja, joita Basic Input/Output System (BIOS) ei pysty tarjoamaan. UEFI on tapa tehdä toimintoja tietokoneellasi, ennen kuin käyttöjärjestelmä on ladattu. Joitakin ominaisuuksia: UEFI voi tarjota ylimääräisiä grafiikkavalikoita ja järjestelmätietoja tietokoneessa ja perusdiagnostiikan sekä tietokoneessa että taulutietokoneessa.
Katso lisätietoja kohdasta Tietoja UEFIsta ja käynnistysvalikosta.

hp-online-communities

Toiminnot
Ladataan...
Kuluttajayhteisöt

Kuluttajayhteisöt

Osallistu keskusteluun! Etsi ratkaisuja, esitä kysymyksiä ja anna neuvoja muille HP-tuotteiden omistajille. Käy nyt >

Suuryritysyhteisöt

Suuryritysyhteisöt

Osallistu liiketoiminnan ja tietotekniikan ammattilaisille suunnatun HP-yhteisön toimintaan, niin voit ratkaista ongelmia, vaihtaa ajatuksia ja oppia parhaita käytäntöjä samalla alalla toimijoilta. Maailmanlaajuisia keskusteluita englanniksi. Käy nyt >

Contact HP

Ota yhteyttä HP:lle

Anna HP:n etsiä vastaus tai tunnistaa palvelupiste. Ota yhteyttä >

Maa: Suomi