HP:n tuki

Ladataan...

HP Envy 100-, HP Envy 110- ja HP Photosmart All-in-One -tuotteet - Miten löydän tuotteen mallinumeron?

Johdanto
Tämä asiakirja kuvaa, kuinka löydät HP-tuotteesi mallinumeron.
Miten löydän mallinumeroni?
Käytä jotakin seuraavista menetelmistä löytääksesi HP-tuotteesi mallinumeron.
Katso lyhyt video, josta saat ohjeet tuotteesi sarja-, malli- ja tuotenumeron etsimiseen.
Jos et näe videota tai haluat nähdä videon eri koossa, katso se YouTubessa napsauttamalla tätä.
Tapa yksi: Etsi numero näytön alla sijaitsevasta ohjauspaneelista
Etsi mallinumero laitteen ohjauspaneelista, näytön alta.
Kuva : Mallinumero näytön alla
Kuva: Mallinumero näytön alla
Tapa kaksi: Etsi numero All-in-One-tuotteen yläosan vasemmasta yläkulmasta
Etsi mallinumero tuotteen yläosan vasemmasta yläkulmasta.
Kuva : Mallinumero yläosassa vasemmassa yläkulmassa
Kuva: Mallinumero yläosassa vasemmassa yläkulmassa
Menetelmä kolme: Etsi numero All-in-One-tuotteen yläosan oikeasta alakulmasta
Etsi mallinumero tuotteen yläosan oikeasta alakulmasta.
Kuva : Mallinumero yläosassa oikeassa alakulmassa
Kuva: Mallinumero yläosassa oikeassa alakulmassa
Menetelmä neljä: Etsi numero kasettien läheltä
Avaa kasettiluukku ja etsi mallinumero kasettien läheltä.
Kuva : Mallinumero kasettien lähellä
Kuva: Mallinumero kasettien lähellä

hp-feedback-input-portlet

Toiminnot
Ladataan...

hp-online-communities-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Haluatko suorittaa vianmäärityksen mieluummin itse?

Kuluttajayhteisöt

Kuluttajayhteisöt

Osallistu keskusteluun! Etsi ratkaisuja, esitä kysymyksiä ja anna neuvoja muille HP-tuotteiden omistajille. Käy nyt >

Suuryritysyhteisöt

Suuryritysyhteisöt

Osallistu liiketoiminnan ja tietotekniikan ammattilaisille suunnatun HP-yhteisön toimintaan, niin voit ratkaista ongelmia, vaihtaa ajatuksia ja oppia parhaita käytäntöjä samalla alalla toimijoilta. Maailmanlaajuisia keskusteluita englanniksi. Käy nyt >

Ladataan...
Maa: Suomi