HP:n tuki

hp-contact-secondary-navigation

Ladataan...

hp-share-print-widget

Ladataan...

Miten löydän tuotteen mallinumeron?

Näytön mallinumero on näytön kotelon ulkopinnalla. Näytön mallinumero ei liity tietokoneen, tulostimen tai muun HP-tuotteen mallinumeroon, vaikka tietokone ja näyttö olisi toimitettu samassa laatikossa.
Tuotetarran avulla
Näytön mallinumero voi olla näytön etuosassa, yleensä alhaalla keskellä tai jossakin kulmassa.
Kuva : Esimerkki mallinumerosta näytön etupuolella (oma näyttösi voi olla erilainen)
Kuva : Toinen esimerkki mallinumerosta CRT-monitorissa
Jos et löydä helposti mallia näytön etupuolelta, etsi mallin tunnistenumerotarraa näytön takaosasta.
Kuva : Esimerkki näytön takaosan tuotetietotarrasta
Kuva : Lähikuva mallin tunnistenumerotarrasta
Joissakin malleissa, kuten mallissa F1903, tarra näkyy vasta kun näytönsuoja on poistettu.
Kuva : Esimerkki näytönsuojan takana olevasta mallin tunnistenumerotarrasta

hp-online-communities

Toiminnot
Ladataan...
Kuluttajayhteisöt

Kuluttajayhteisöt

Osallistu keskusteluun! Etsi ratkaisuja, esitä kysymyksiä ja anna neuvoja muille HP-tuotteiden omistajille. Käy nyt >

Suuryritysyhteisöt

Suuryritysyhteisöt

Osallistu liiketoiminnan ja tietotekniikan ammattilaisille suunnatun HP-yhteisön toimintaan, niin voit ratkaista ongelmia, vaihtaa ajatuksia ja oppia parhaita käytäntöjä samalla alalla toimijoilta. Maailmanlaajuisia keskusteluita englanniksi. Käy nyt >

Contact HP

Ota yhteyttä HP:lle

Anna HP:n etsiä vastaus tai tunnistaa palvelupiste. Ota yhteyttä >

Maa: Suomi