HP-asiakastuki

Ladataan...

HP- ja Compaq-näytöt - Miten löydän tuotteen mallinumeron?

Näytön mallinumero on näytön kotelon ulkopinnalla. Näytön mallinumero ei liity tietokoneen, tulostimen tai muun HP-tuotteen mallinumeroon, vaikka tietokone ja näyttö olisi toimitettu samassa laatikossa.
Tuotetarran avulla
Näytön mallinumero voi olla näytön etuosassa, yleensä alhaalla keskellä tai jossakin kulmassa.
Kuva : Esimerkki mallinumerosta näytön etupuolella (oma näyttösi voi olla erilainen)
Kuva : Toinen esimerkki mallinumerosta CRT-monitorissa
Jos et löydä helposti mallia näytön etupuolelta, etsi mallin tunnistenumerotarraa näytön takaosasta.
Kuva : Esimerkki näytön takaosan tuotetietotarrasta
Kuva : Lähikuva mallin tunnistenumerotarrasta
Joissakin malleissa, kuten mallissa F1903, tarra näkyy vasta kun näytönsuoja on poistettu.
Kuva : Esimerkki näytönsuojan takana olevasta mallin tunnistenumerotarrasta

Ladataan...
Suomi