HP:n tuki

hp-contact-secondary-navigation

Ladataan...

hp-share-print-widget

Ladataan...

HP:n järjestelmän palauttaminen (Windows Vista)

Tämä asiakirja koskee vain kannettavia HP- ja Compaq-tietokoneita, joihin Windows Vista oli asennettu valmiiksi ennen toimitusta. Sitä EI ole tarkoitettu HP:n pöytätietokoneille.
Tämä asiakirja selittää, kuinka tietokoneen voi palauttaa sen alkuperäiseen tehdastilaan. Tämä asiakirja on jaettu osiin, joissa on eri tapoja suorittaa järjestelmän palautus. Käytä osiota, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Lue KAIKKI varoitukset ennen kuin yrität järjestelmän palautusta!
 huomautus:
On tärkeää, että varmuuskopioit kaikki tärkeät tiedostot ennen tietokoneen palauttamista. Tämä HP-palautus sisältää myös varmuuskopiointitoiminnon, jonka avulla voit varmuuskopioida tärkeät tiedot.
Jos tietokoneessa oli alun perin Windows XP, joka päivitettiin Vistaan, katso Palauta Windows XP -käyttöjärjestelmässä HP-palautuksella (2006 tai uudempi).
Järjestelmäpalautus tyhjentää ja alustaa kiintolevyn kokonaan – tähän sisältyy kaikkien luomiesi ja tallentamiesi tiedostojen poistaminen. Järjestelmäpalautus asentaa uudelleen käyttöjärjestelmän, ohjelmat ja ohjaimet. Ohjelmat, joita ei ollut asennettu tietokoneeseen tehtaalla, on asennettava uudelleen. Valmistaudu asentamaan uudelleen ohjelmat, joita tietokone ei alun perin sisältänyt. Kun palautus on valmis, sinun on määritettävä Internet-yhteys, asennettava virustorjuntaohjelmisto, ladattava kriittiset Windows-päivitykset, päivitetyt virusmääritykset ja vakoiluohjelmilta suojaavien ohjelmien päivitykset.
 varoitus:
Jos tietokone on päivitetty Windows Vista -käyttöjärjestelmään Windows XP:stä, järjestelmäpalautus korvaa Vistan taas XP:llä. Windows Vista on asennettava uudelleen järjestelmäpalautuksen jälkeen.
 huomautus:
Microsoft Windows Vista -käyttöjärjestelmällä toimitettavien HP tietokoneiden mukana ei tule palautus-CD-levyjä. Sen sijaan ne käyttävät kiintolevyn tilaa (osion) palautustietojen säilyttämiseen. Salatun osion käyttäminen tarjoaa sen edun, että helposti katoavia tai naarmuuntuvia palautuslevyjä ei tarvitse käyttää. Palautuslevyt Windows Vistaa varten voidaan luoda Recovery Manager -ohjelmalla.

hp-online-communities

Toiminnot
Ladataan...
Kuluttajayhteisöt

Kuluttajayhteisöt

Osallistu keskusteluun! Etsi ratkaisuja, esitä kysymyksiä ja anna neuvoja muille HP-tuotteiden omistajille. Käy nyt >

Suuryritysyhteisöt

Suuryritysyhteisöt

Osallistu liiketoiminnan ja tietotekniikan ammattilaisille suunnatun HP-yhteisön toimintaan, niin voit ratkaista ongelmia, vaihtaa ajatuksia ja oppia parhaita käytäntöjä samalla alalla toimijoilta. Maailmanlaajuisia keskusteluita englanniksi. Käy nyt >

Contact HP

Ota yhteyttä HP:lle

Anna HP:n etsiä vastaus tai tunnistaa palvelupiste. Ota yhteyttä >

Maa: Suomi