HP Customer Support

Indlæser...

HP-tabletter - Sådan finder du modelnummer, produktnummer, serienummer og version af Android-operativsystem (Android KitKat, Jelly Bean)

Dette dokument omhandler HP- og Compaq-tablets med operativsystemerne Android 4.4/KitKat og 4.2/Jelly Bean.
Brug dette dokument til at finde eventuelle produkt- og systemoplysninger, du har brug for til at skaffe oplysninger om garanti, service eller opdateringer til din HP-tablet.
 bemærk:
Afhængigt af versionen af Android, der er installeret på din tablet, svarer nogle af billederne i dette dokument ikke nødvendigvis nøjagtigt til din tablet.
Sådan finder du HP-tablettens modelnummer, produktnummer og serienummer
Modelnummeret, produktnummeret og serienummeret er placeret på et eller flere af de følgende steder på din tablet:
  • Serienummeret og produktnummeret er laserindgraveret på siden, på den øverste eller nederste kant af din tablet.
    Figur : Serienummeret og produktnummerets placering på kanten af din tablet
    Serienummeret og produktnummerets placering på kanten af din tablet
    Figur : Laserindgraveret serienummeret (S/N) og produktnummer (P/N)
    Laserindgraveret serienummeret (S/N) og produktnummer (P/N)
  • Modelnummeret og serienummeret (SN) vises på en mærkat på bagsiden af tabletten.
      Figur : Mærkat på bagsiden af tabletten, der viser modelnummer og serienummer (eksempel)
      Mærkat på bagsiden af tabletten, der viser modelnummer og serienummer (eksempel)
    1. Modelnummer
    2. Serienummer
  • Modelnummeret, serienummeret og produktnummeret er trykt på en servicemærkat på tablettens emballage.
      Figur : Servicemærkat på emballage (eksempel)
      Servicemærkat på emballage
    1. Modelnummer
    2. Serienummer
    3. Produktnummer
  • Du kan finde serienummeret i afsnittet Om tablet i menuen Indstillinger ved at følge disse trin:
    1. Tryk på ikonet Alle programmer på startskærmbilledet, og tryk derefter på ikonet Indstillinger.
    2. Tryk på Om tablet i afsnittet System.
      Figur : Om tablet
      Om tablet
    3. Tryk på Status.
      Figur : Status
      Status
    4. Find det anførte serienummer.
      Figur : Serienummer
      Serienummer
Sådan finder du Android-operativsystemets (OS) version på din HP-tablet
Følg disse trin for at bestemme tablettens Android-operativsystemversion:
  1. Tryk på ikonet Alle programmer på startskærmbilledet, og tryk derefter på ikonet Indstillinger.
  2. Tryk på Om tablet i afsnittet System.
    Figur : Om tablet
    Om tablet
  3. Se oplysningerne under Android-version for den version af operativsystemet, der er installeret på din tablet.
    Figur : Android-version
    Android-version

Indlæser...
Danmark