HP Customer Support

Indlæser...

HP-printere - Hvordan finder jeg model- eller printernummeret?

Dette dokument gælder for HP inkjet- og LaserJet-printere.
Dette dokument beskriver, hvordan man finder printerens modelnummer. Et modelnummer er en unik numerisk eller alfanumerisk kode, der bruges til at identificere en bestemt version af et produkt. Der er forskellige områder på en printer, hvor modelnumre ofte er placeret. Se efter printermodelnummeret i ét område, og kontrollér derefter et andet område, hvis du ikke kan finde modelnummeret.
Den samme serie af en printer kan have flere forskellige modeller med varierende egenskaber. Printerne, der vist nedenfor. er eksempler. Din printer kan se anderledes ud, men de områder, hvor modelnumre kan være placeret, er stadig gældende.
Følgende er eksempler på modelnumre, som kan ligne modelnummeret på din printer:
  • HP Deskjet 1515-printer
  • HP ENVY 4530 All-in-One-printer
  • HP LaserJet Pro M1120 Multifunktionsprinter
  • HP Officejet 4610 All-in-One printer
  • HP Officejet 6500a Plus All-in-One Printer
 bemærk:
Bland ikke modelnummeret (f.eks. HP LaserJet M1120) sammen med delnummeret (f.eks. Q1234), som bruges til at bestille printerdele.
Se en kort video for at få at vide, hvordan du finder modelnummer, produktnummer og serienummer til dit produkt.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
Normale placeringer af modelnummeret
Kontrollér følgende steder for at finde modelnummeret for din printer. Hvis du ikke kan finde modelnummeret ved hjælp af metoderne i dette afsnit, skal du fortsætte til næste afsnit.
Modelnummerets placering
Printereksempel og -detaljer
På kontrolpanelet under displayet
Modelnummer på kontrolpanelet (kontrolpanelets placering varierer)
Find modelnummeret under displayet på kontrolpanelet. Kontrolpanelets placering varierer.
I nærheden af blækpatronerne
Eksempel på modelnummerets placering (I nærheden af blækpatronerne)
Eksempel på modelnummerets placering (I nærheden af blækpatronerne)
På visse printermodeller er modelnavnet og modelnummeret placeret forskellige steder. Modelnavnet, som f.eks HP Officejet Pro 8000, kan findes på et andet sted, der er anført i dette dokument. Det specifikke modelnummer, f.eks. A809a, er placeret i nærheden af blækpatronerne eller inden i patronlågen. Du kan være nødt til at åbne patronlågen for at få adgang til modelnummeret.
Find modelnummeret oven på printeren
Brug følgende tabel til at finde mulige placeringer for modelnummeret, og sammenlign dem med din printer. Hvis du ikke kan finde modelnummeret ved hjælp af eksemplerne i dette afsnit, skal du fortsætte til næste afsnit.
Modelnummerets placering
Printereksempel
Øverste højre hjørne (overside)
Modelnummeret oven på produktet i øverste højre hjørne
Nederste højre hjørne (overside)
Modelnummeret oven på produktet i nederste højre hjørne
Øverste venstre hjørne (overside)
Modelnummeret oven på produktet i øverste venstre hjørne
Nederste venstre hjørne (overside)
Modelnummeret oven på produktet i nederste venstre hjørne
Find modelnummeret på printerens forside
Brug følgende tabel til at finde mulige placeringer for modelnummeret, og sammenlign dem med din printer.
Modelnummerets placering
Printereksempel
Øverste højre hjørne (forside)
Modelnummeret på produktets forside i øverste højre hjørne
Nederste højre hjørne (forside)
Modelnummeret på produktets forside i nederste højre hjørne
Øverste venstre hjørne (forside)
Modelnummeret på produktets forside i øverste venstre hjørne
Nederste venstre hjørne (forside)
Modelnummeret på produktets forside i nederste venstre hjørne
Nederst i midten (forside)
Modelnummeret på produktets forside nederst i midten
Øverst i midten (forside)
Modelnummeret på produktets forside øverst i midten
Øverst i midten (forside) under topdækslet
Modelnummeret på produktets forside øverst i midten under topdækslet
Midten til venstre (forside)
Modelnummeret på produktets forside i midten til venstre
I midten på frontpanelet
Modelnummer midt på produktets frontpanel