HP Customer Support

Indlæser...

HP-printere - Hvordan finder jeg model- eller produktnummeret?

Indledning
Dette dokument beskriver, hvordan man finder printerens modelnummer. Et modelnummer er en unik numerisk eller alfanumerisk kode, der bruges til at identificere en bestemt version af et produkt. Den samme serie af et produkt kan have flere forskellige modeller med varierende egenskaber.
 bemærk:
Bland ikke modelnummeret (f.eks. HP LaserJet M1120) sammen med produktnummeret (f.eks. Q1234), som bruges til at bestille produkter og produktdele.
Følgende er eksempler på modelnumre, som kan ligne modelnummeret på din printer:
  • HP PSC 2175v All-in-One-printer
  • HP Officejet Pro K5400tn-printer
  • HP Photosmart 1315-printer
  • HP Deskjet D4200-printer
  • HP LaserJet Pro M1120 Multifunktionsprinter
Som beskrevet i dette dokument findes modelnumre som regel på selve printeren. Brug en af metoderne i dette dokument til at finde modelnummeret på printeren.
Hvordan finder jeg modelnummeret?
Kontroller følgende steder for at finde modelnummeret for din printer. Produkterne, som er vist herunder, er eksempler. Selvom din printer kan se anderledes ud, vil de samme metoder stadig være gældende.
Se en kort video for at få at vide, hvordan du finder modelnummer, produktnummer og serienummer til dit produkt.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
Normale placeringer af modelnummeret
Kig de følgende steder for at finde modelnummeret. Hvis du ikke kan finde modelnummeret ved hjælp af metoderne i dette afsnit, skal du fortsætte til de andre metoder anført i dokumentet.
Modelnummerets placering
Printereksempel og -detaljer
På kontrolpanelet under displayet
Modelnummer på kontrolpanelet (kontrolpanelets placering varierer)
Find modelnummeret under displayet på kontrolpanelet. Kontrolpanelets placering varierer.
I nærheden af patronerne
Eksempel på modelnummerets placering (I nærheden af patronerne)
Eksempel på modelnummerets placering (I nærheden af patronerne)
På visse printermodeller er modelnavnet og modelnummeret placeret forskellige steder. Modelnavnet (f.eks. HP Officejet Pro 8000) kan findes ved hjælp af en af metoderne, der er anført i dette dokument. Det specifikke modelnummer (f.eks. A809a) er placeret i nærheden af patronerne eller inden i patronlågen. Du kan være nødt til at åbne patronlågen for at få adgang til modelnummeret.
Find modelnummeret oven på printeren
Brug følgende tabel til at finde mulige placeringer for modelnummeret og sammenlign dem med printeren.
Modelnummerets placering
Printereksempel
Øverste højre hjørne (overside)
Modelnummeret oven på produktet i øverste højre hjørne
Nederste højre hjørne (overside)
Modelnummeret oven på produktet i nederste højre hjørne
Øverste venstre hjørne (overside)
Modelnummeret oven på produktet i øverste venstre hjørne
Nederste venstre hjørne (overside)
Modelnummeret oven på produktet i nederste venstre hjørne
Find modelnummeret på printerens forside
Brug følgende tabel til at finde mulige placeringer for modelnummeret og sammenlign dem med printeren.
Modelnummerets placering
Printereksempel
Øverste højre hjørne (forside)
Modelnummeret på produktets forside i øverste højre hjørne
Nederste højre hjørne (forside)
Modelnummeret på produktets forside i nederste højre hjørne
Øverste venstre hjørne (forside)
Modelnummeret på produktets forside i øverste venstre hjørne
Nederste venstre hjørne (forside)
Modelnummeret på produktets forside i nederste venstre hjørne
Nederst i midten (forside)
Modelnummeret på produktets forside nederst i midten
Øverst i midten (forside)
Modelnummeret på produktets forside øverst i midten
Øverst i midten (forside) under topdækslet
Modelnummeret på produktets forside øverst i midten under topdækslet
Midten til venstre (forside)
Modelnummeret på produktets forside i midten til venstre
I midten på frontpanelet
Modelnummer midt på produktets frontpanel

Indlæser...
Danmark