HP-kundesupport

hp-contact-secondary-navigation

Indlæser...

Sådan finder du modelnummeret på dit HP-produkt

Denne video viser de mest almindelige måder til at finde produktets modelnummer. Hvis du ikke kan se denne video eller har andre spørgsmål, kan du se på listen af produkter i tabellen herunder. Du kan også søge på HP's websted, efter "hvordan finder jeg modelnummeret" eller produkttypen, f.eks. "notebook" eller "printer".
Vælg din produkttype fra den følgende tabel:
Forbrugerfællesskaber

Forbrugerfællesskaber

Deltag i samtalen! Find løsninger, stil spørgsmål, og del råd med andre ejere af HP-produkter. Besøg nu >

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Blev en del a HP's fælleskab af forretnings-og it-fagfolk for at løse problemer, udveksle ideer og lære af bedste praksis fra ligesindede. International diskussion på Engelsk. Besøg nu >

Contact HP

Kontakt HP

Lad HP hjælpe dig med at finde svaret eller lokalisere et servicested Kontakt os >

Land: Danmark