HP Customer Support

Indlæser...

HP- og Compaq-tablets - Hvordan finder jeg modelnummeret?

Dette dokument beskriver, hvordan du kan finde det modelnummer eller produktnummer, der repræsenterer din type af HP- eller Compaq-tablet. Du kan bruge modelnummeret eller produktnummeret til at finde nyttige dokumenter eller få onlinesupport. Om nødvendigt kan du også bruge dette dokument til at finde serienummeret, som altid findes i nærheden af modelnummeret eller produktnummeret.
Sådan finder du modelnummeret for Compaq 7-, Compaq 7 Plus- og Compaq 8-tablets
Modelnummeret og produktnummeret er placeret nær den nederste kant på bagsiden af tabletten.
Figur : Placering af produktnummer og modelnummer på Compaq 7
Placering af produktnummer og modelnummer på Compaq 7
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 6 VoiceTab og Slate 7 VoiceTab
Modelnummeret findes på en servicemærkat under VoiceTab'ens bageste dæksel. Fjern det bageste dæksel for at se servicemærkaten, der befinder sig nær SIM- og hukommelseskortholderne.
Figur : Placering af servicemærkat på en VoiceTab
Placering af servicemærkat på en VoiceTab
Sådan finder du modelnummeret for HP 7-tabletten
Produktnummeret findes på en etiket, der bag på din tablet.
Figur : Produktnummerets placering på HP 7
Produktnummerets placering på HP 7
Sådan finder du modelnummeret for HP 7.1-, HP 7 Plus- og HP 8-tablets
Modelnummeret og produktnummeret er placeret nær den nederste kant på bagsiden af tabletten.
Figur : Placering af modelnummer og produktnummer på tabletten HP 8
Placering af modelnummer og produktnummer på tabletten HP 8
Sådan finder du modelnummeret for HP ElitePad 900 G1-tabletten
Produktnummeret er placeret på din tablets nederste kant.
Figur : Produktnummerets placering på ElitePad 900-tablet
Produktnummerets placering på ElitePad 900-tablet
Sådan finder du modelnummeret for HP Omni 10-tabletten
Produktnummeret er laserindgraveret på din tablet i den nederste kant, til venstre for strømstikket.
Figur : Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 2-tabletten
Mærkatbakken er placeret på den højre kant tæt på tænd/sluk-skydeknappen. Træk mærkatbakken ud for at se mærkatet med produktnummeret.
Figur : Placering af mærkatbakke på Slate 2
Placering af mærkatbakke
Figur : Udtrækning af bakken
Udtrækning af bakken
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 7-tabletten
Produktnummeret er laserindgraveret på din tablets venstre kant.
Figur : Produktnummerets placering på Slate 7-tablet
Produktnummerets placering på Slate 7-tablet
Figur : Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 7 Beats Special Edition-tabletten
Modelnummeret findes på en etiket bag på tabletten under Beats Audio-logoet.
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 7 Extreme-tabletten
Modelnummeret findes på en etiket, der bag på din tablet.
Figur : Modelnummerets placering på Slate 7 Extreme
Modelnummerets placering på Slate 7 Extreme
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 7 HD-tabletten
Produktnummeret er laserindgraveret på din tablets venstre kant.
Figur : Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 7 Plus-tabletten
Modelnummeret findes på en etiket, der bag på din tablet.
Figur : Modelnummerets placering på Slate 7 Plus
Modelnummerets placering på Slate 7 Plus
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 8 Pro 76xx-tabletten
Produktnummeret er laserindgraveret på din tablets nederste kant, tæt på venstre hjørne.
Figur : Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 8 Pro 78xx-tabletten
Produktnummeret er laserindgraveret på din tablets nederste kant, tæt på venstre hjørne.
Figur : Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 10 HD-tabletten
Produktnummeret er laserindgraveret på din tablets venstre kant.
Figur : Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Laserindgraveret tablet-produktnummer (eksempel)
Sådan finder du modelnummeret for HP Slate 500-tabletten
Mærkatbakken er placeret på den højre kant tæt på tænd/sluk-skydeknappen. Træk mærkatbakken ud for at se mærkatet med produktnummeret.
Figur : Placering af mærkatbakke på Slate 500
Placering af mærkatbakke
Figur : Udtrækning af bakken
Udtrækning af bakken

Indlæser...
Danmark