HP-kundesupport

hp-contact-secondary-navigation

Indlæser...

Sådan får du din printer til at fungere med Windows 8

Indledning
Dette dokument indeholder trin og ofte stillede spørgsmål om installation og brug af din HP-printer, når du har opdateret dit operativsystem (OS) til Windows 8.
 bemærk:
Hvis du ikke bruger den seneste version af Windows 8, passer oplysningerne i dette dokument muligvis ikke til din version. Du kan hente den nyeste version i Microsoft Store.
Klik på plustegnet () for flere oplysninger.
Kom i gang med Windows 8
Vælg scenarie fra følgende liste med trin til opdatering af din printersoftware til Windows 8.
Hvordan installerer jeg en Windows 8-printerdriver?
Følg disse trin for at installere Windows 8-printerdriveren til din printer.
 bemærk:
Computeren skal have forbindelse til internettet for, at Windows 8 skal kunne søge efter HP-driver- og softwareopdateringer.
Ofte stillede spørgsmål
Vælg et emne nedenfor for at få mere at vide om, hvordan du installerer og bruger din printer med Windows 8 in-OS-driveren.
Forbrugerfællesskaber

Forbrugerfællesskaber

Deltag i samtalen! Find løsninger, stil spørgsmål, og del råd med andre ejere af HP-produkter. Besøg nu >

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Blev en del a HP's fælleskab af forretnings-og it-fagfolk for at løse problemer, udveksle ideer og lære af bedste praksis fra ligesindede. International diskussion på Engelsk. Besøg nu >

Contact HP

Kontakt HP

Lad HP hjælpe dig med at finde svaret eller lokalisere et servicested Kontakt os >

Land: Danmark