HP-kundesupport

Indlæser...

HP-printere - HP-printere, der understøttes i Windows 8

Dette dokument vedrører HP enkelt- og multifunktionsprintere, der understøtter Windows 8.
HP stræber efter at hjælpe vores kunder til at få den bedst mulige oplevelse med HP-printere, som er tilsluttet computere, der kører operativsystemet Windows 8. HP har arbejdet tæt sammen med Microsoft for at udvikle drivere til Windows 8 til de fleste af vores produkter. HP er også gået sammen med Microsoft for at levere drivere til HP-printere, som i de senere år er blevet introduceret som en del af selve operativsystemet Windows 8. Dette dokument viser de typer printerdrivere til Windows 8, som er tilgængelige til de fleste HP-produkter.
Hvordan henter jeg Windows 8-printerdrivere til min HP-printer?
Find hurtigt den bedste tilgængelige driver til din printer med HP Printer Install Wizard (anbefalet).
HP Printer Install Wizard finder automatisk den bedst tilgængelige printerdriver til din HP Printer. Den er kun tilgængelig for Windows 8 og 7. Download og kør Printer Install Wizard (), som er et gratis værktøj fra HP. Når der klikkes på dette link, downloades HP Printer Install Wizard ved hjælp af din internetbrowser.
Du kan også downloade og installere driveren direkte fra HP's websted.
For at downloade den seneste driver skal du gå til siden HP software og drivere(filstørrelse varierer).
HP Produktsupport til Windows 8
Vælg produkttype og model for at gennemse tilgængelige drivere til Windows 8.