HP Customer Support

Indlæser...

HP enkeltfunktions- og multifunktionsprintere - Understøttede printere i Windows 8

Indledning
HP stræber efter at hjælpe vores kunder til at få den bedst mulige oplevelse med HP-printere, som er tilsluttet computere, der kører operativsystemet Windows 8. HP har arbejdet tæt sammen med Microsoft for at udvikle drivere til Windows 8 til de fleste af vores produkter. HP er også gået sammen med Microsoft for at levere drivere til HP-printere, som i de senere år er blevet introduceret som en del af selve operativsystemet Windows 8. Dette dokument viser de typer printerdrivere til Windows 8, som er tilgængelige til de fleste HP-produkter.
Hvordan henter jeg Windows 8-printerdrivere til min HP-printer?
Find hurtigt den bedste tilgængelige driver til din printer med HP Printer Install Wizard (anbefalet).
Link til værktøj
Filstørrelse
> 1 MB
Du kan også downloade og installere driveren direkte fra HP's websted.
For at downloade den seneste driver skal du gå til siden HP software og drivere(filstørrelse varierer).
HP Produktsupport til Windows 8
Vælg produkttype og model for at gennemse tilgængelige drivere til Windows 8.