HP-kundesupport

hp-contact-secondary-navigation

Indlæser...

Oversigt over omskiftelig grafik eller dobbelte GPU'er

Dette dokument omhandler bærbare pc'er fra HP og Compaq.
Bærbare computere med omskiftelig grafikfunktion har to grafikadapterchipsæt - et integreret chipsæt med lavt effektforbrug og et separat chipsæt med høj ydeevne. Selvom computerens nøjagtige chipsæt afhænger af modellen, fremstilles chipsættet med lavt effektforbrug normalt af Intel eller AMD og chipsættet med høj ydeevne fremstilles normalt af ATI Mobility Radeon eller AMD.
Computere fra HP med omskiftelig grafik giver følgende fordele ved mobil computeranvendelse:
  • Når computeren håndterer mindre krævende programmer, sparer den på strømmen, så batteriets levetid bliver længere.
  • Ved brug af grafiktunge programmer som f.eks. spil aktiverer den separate grafikprocessor høj ydeevne.
Find ud af, om din computer har omskiftelige grafikfunktioner
Du kan afgøre, om din computer har omskiftelige grafikfunktioner ved at se i skrivebordets egenskabsmenu eller Skærmkort i Enhedshåndtering. Brug en af følgende metoder til at finde ud af, om du har omskiftelig grafik på din computer.
Typer af omskiftelig grafik
Computere med omskiftelige grafikfunktioner arbejder i én af to tilstande: Fast tilstand eller Dynamisk tilstand. Tidligere modeller understøttede fast tilstand, mens senere modeller understøtter dynamisk tilstand. Det er ikke muligt at anvende drivere til fast tilstand på en computer, der understøtter dynamisk tilstand. Det er ikke muligt at anvende drivere til dynamisk tilstand på en computer, der understøtter fast tilstand.
 bemærk:
Omskiftelig grafik med dynamisk tilstand blev lanceret, fordi dynamisk tilstand sikrer maksimal batterilevetid og kan konfigureres efter dine ønsker. Dynamisk tilstand gør det muligt for computeren at bruge både den integrerede grafikprocessor og separate grafikprocessorer uden at genstarte eller nulstille skærmen. Grafik med fast tilstand kræver, at kunderne ændrer computerens strømstatus for at aktivere processoren med højere eller lavere effektforbrug.
For at opnå den bedste ydeevne i alle konfigurationer skal du holde dine grafikdrivere og software opdateret. Se Hent software og drivere for at få flere oplysninger.
Flere oplysninger om bestemte konfigurationer
Computere fra HP har, afhængigt af modellen, to forskellige konfigurationer af omskiftelig grafik. Se et af følgende dokumenter, hvis du vil have mere specifikke oplysninger om konfiguration af dynamisk og fast tilstand, OpenGL og DirectX:
Forbrugerfællesskaber

Forbrugerfællesskaber

Deltag i samtalen! Find løsninger, stil spørgsmål, og del råd med andre ejere af HP-produkter. Besøg nu >

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Blev en del a HP's fælleskab af forretnings-og it-fagfolk for at løse problemer, udveksle ideer og lære af bedste praksis fra ligesindede. International diskussion på Engelsk. Besøg nu >

Contact HP

Kontakt HP

Lad HP hjælpe dig med at finde svaret eller lokalisere et servicested Kontakt os >

Land: Danmark