HP-kundesupport

hp-contact-secondary-navigation

Indlæser...

Udskriftsjob fra din HP-printer sidder fast i udskriftskøen

Problem
Løsninger i dette dokument omhandler problemet med udskriftsjob, der sidder fast i udskriftskøen. Dette dokument kan også omhandle disse andre relaterede symptomer:
  • Printeren udskriver ikke
  • Printeren er offline
  • Ingen reaktion fra printeren
Forbrugerfællesskaber

Forbrugerfællesskaber

Deltag i samtalen! Find løsninger, stil spørgsmål, og del råd med andre ejere af HP-produkter. Besøg nu >

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Blev en del a HP's fælleskab af forretnings-og it-fagfolk for at løse problemer, udveksle ideer og lære af bedste praksis fra ligesindede. International diskussion på Engelsk. Besøg nu >

Contact HP

Kontakt HP

Lad HP hjælpe dig med at finde svaret eller lokalisere et servicested Kontakt os >

Land: Danmark