HP-kundesupport

Indlæser...

HP-pc'er - Løsning af diagnostiske fejl, som opstår under start

Hvis der opstår et systemproblem under opstarten, kan der forekomme mange forskellige fejlmeddelelser. Disse fejlmeddelelser giver dig og HP serviceteknikere oplysninger om, hvad der kan være sket med computerens hardware eller software. Hvis fejlen omfatter en hardwarefejl, opretter systemet en garanti-id-kode, der validerer fejltilstandene over for kundesupportrepræsentanten.
Fejlfind andre startproblemer
Hvis en computer ikke starter eller viser en fejlmeddelelse under startprocessen, skal du se et af følgende dokumenter:
Flere oplysninger om UEFI
Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) er firmware-kode fra en chip på bundkortet, som indeholder ekstrafunktioner udover Basic Input/Output System (BIOS). UEFI er en metode til at bearbejde din computer, før et operativsystem er indlæst. For at nævne et par funktioner kan UEFI tilføje ekstra grafiske menuer og systemoplysninger til en computer og udføre grundlæggende diagnostik på en computer og en tablet.
For mere information, se Om UEFI og menuen Start.

hp-feedback-input-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-online-communities-portlet

Funktioner
Indlæser...

Foretrækker du selv at fejlfinde?

Forbrugerfællesskaber

Forbrugerfællesskaber

Deltag i samtalen! Find løsninger, stil spørgsmål, og del råd med andre ejere af HP-produkter. Besøg nu >

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Blev en del a HP's fælleskab af forretnings-og it-fagfolk for at løse problemer, udveksle ideer og lære af bedste praksis fra ligesindede. International diskussion på Engelsk. Besøg nu >

Indlæser...
Land: Danmark