HP-kundesupport

hp-contact-secondary-navigation

Indlæser...

Anvendelse af HP-diagnosticeringsværktøjer til HP-printere i Windows

Dette dokument gælder HP-printere, som understøttes i Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows XP.
HP har udviklet gratis værktøjer, som kan downloades og hjælpe med at løse almindelige printerproblemer.
 bemærk:
Disse værktøjer er ikke til rådighed for Mac OS X-operativsystemer. Se afsnittet Hvordan løser jeg almindelige udskrivnings- og scanningsproblemer, hvis jeg har en Mac? i dette dokument for at få flere oplysninger.
HP Print and Scan Doctor
HP Print and Scan Doctor identificerer, diagnosticerer og løser hurtigt mange problemer med udskrivning, scanning og forbindelse. Gå til HP Print and Scan Doctor for at downloade og køre det gratis værktøj.
Figur : Eksempel på ikonet HP Print and Scan Doctor
Billede: Eksempel på ikonet HP Print and Scan Doctor
HP-guiden Installation af printer
HP-guiden Installation af printer finder automatisk den bedste, tilgængelige printerdriver til din nye printer eller efter opdatering af din computers operativsystem. Den er kun tilgængelig for Windows 8 og 7. Gå til Installation af printer for at downloade og køre det gratis værktøj.
Figur : Eksempel på ikonet HP-guiden Installation af printer
Billede: Eksempel på ikonet HP-guiden Installation af printer
Ofte stillede spørgsmål
Når du har installeret HP Print and Scan Doctor eller HP-guiden Installation af printer, kan du læse denne liste med ofte stillede spørgsmål om brug af værktøjerne.
Forbrugerfællesskaber

Forbrugerfællesskaber

Deltag i samtalen! Find løsninger, stil spørgsmål, og del råd med andre ejere af HP-produkter. Besøg nu >

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Blev en del a HP's fælleskab af forretnings-og it-fagfolk for at løse problemer, udveksle ideer og lære af bedste praksis fra ligesindede. International diskussion på Engelsk. Besøg nu >

Contact HP

Kontakt HP

Lad HP hjælpe dig med at finde svaret eller lokalisere et servicested Kontakt os >

Land: Danmark