HP-kundesupport

Indlæser...

HP printere - Anvendelse af HP-diagnosticeringsværktøjer til HP-printere i Windows

Dette dokument gælder HP-printere, som understøttes i Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows XP.
HP har udviklet gratis værktøjer, som kan downloades og hjælpe med at løse almindelige printerproblemer.
 bemærk:
Disse værktøjer er ikke til rådighed for Mac OS X-operativsystemer. Se afsnittet Hvordan løser jeg almindelige udskrivnings- og scanningsproblemer, hvis jeg har en Mac? i dette dokument for at få flere oplysninger.
HP Print and Scan Doctor
HP har et gratis værktøj kaldet HP Print and Scan Doctor, som bruges til at diagnosticere og løse problemer ved udskrivning. Download og kør HP Print and Scan Doctor () for udføre flere fejlfindingsopgaver hurtigt og automatisk, som kan løse problemet. Når der klikkes på dette link, er HP Print and Scan Doctor downloadet ved hjælp af din internetbrowser.
HP-guiden Installation af printer
HP Printer Install Wizard finder automatisk den bedst tilgængelige printerdriver til din HP Printer. Den er kun til for Windows 8 og 7. Download og kør Printer Install Wizard (), som er et gratis værktøj fra HP. Når der klikkes på dette link, er HP Printer Install Wizard downloadet ved hjælp af din internetbrowser.
Ofte stillede spørgsmål
Når du har installeret HP Print and Scan Doctor eller HP-guiden Installation af printer, kan du læse denne liste med ofte stillede spørgsmål om brug af værktøjerne.

hp-feedback-input-portlet

Funktioner
Indlæser...

hp-online-communities-portlet

Funktioner
Indlæser...

Foretrækker du selv at fejlfinde?

Forbrugerfællesskaber

Forbrugerfællesskaber

Deltag i samtalen! Find løsninger, stil spørgsmål, og del råd med andre ejere af HP-produkter. Besøg nu >

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Blev en del a HP's fælleskab af forretnings-og it-fagfolk for at løse problemer, udveksle ideer og lære af bedste praksis fra ligesindede. International diskussion på Engelsk. Besøg nu >

Indlæser...
Land: Danmark