HP Customer Support

Indlæser...

HP LaserJets - Hvordan finder jeg modelnummeret?

Indledning
Dette dokument beskriver, hvordan man finder modelnummeret til HP LaserJet produktet.
Hvordan finder jeg modelnummeret?
Se en kort video for at få at vide, hvordan du finder modelnummer, produktnummer og serienummer til dit produkt.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
Modelnumrenes placering
Brug følgende tabel til at finde mulige placeringer for modelnummeret og sammenlign dem med produktet.
 bemærk:
Bland ikke modelnummeret (f.eks. HP LaserJet M1120) sammen med produktnummeret (f.eks. Q1234), som bruges til at bestille produkter og produktdele.
Modelnummerets placering
Produkteksempel
Øverste højre hjørne (overside)
Billede: M1319 consumer serie modelnummeret er fremhævet i det øverste højre hjørne
Øverste højre hjørne (forside)
Billede: P1505 consumer serie modelnummeret er fremhævet i det øverste højre hjørne
Nederste højre hjørne (forside)
Billede: CP1518ni	commercial serie modelnummeret er fremhævet i det nederste højre hjørne
Øverste venstre hjørne (forside)
Billede: 1018 consumer serie modelnummeret er fremhævet i det øverste venstre hjørne
Nederste venstre hjørne (forside)
Billede: CP3525n	commercial serie modelnummeret er fremhævet i det nederste venstre hjørne
Midten til venstre (forside)
Billede: P3005	commercial serie modelnummeret er fremhævet i midten til venstre
Nederst i midten (forsiden)
Billede: M3345 commercial serie modelnummeret er fremhævet nederst i midten

Indlæser...
Danmark