HP-kundesupport

hp-contact-secondary-navigation

Indlæser...

Hvordan finder jeg modelnummeret?

Du finder din skærms modelnummer på ydersiden af skærmens ramme. Din skærms modelnummer har ikke noget at gøre med din computers, printers eller andre HP-produkters modelnummer, heller ikke hvis din computer og skærm blev leveret i samme kasse.
Find produktidentifikationsetiketten
Skærmens modelnummer kan være placeret foran på skærmen og findes sædvanligvis nederst midt for eller i et af hjørnerne.
Figur : Eksempel på et modelnummer vist på forsiden af en skærm (din skærm kan være anderledes)
Figur : Et andet eksempel på et modelnummer på en CRT-skærm
Hvis du ikke kan finde modelnummeret på forsiden af skærmen, skal du se efter en etiket med modelnummeret på bagsiden af skærmen.
Figur : Eksempel på etiket med produktoplysninger på bagsiden af en skærm
Figur : Nærbillede af etiket med modelnummer
For nogle få modeller, f.eks. F1903, er det nødvendigt at fjerne et dæksel, før det er muligt at se etiketten.
Figur : Eksempel på en etiket med modelnummer bag et dæksel
Forbrugerfællesskaber

Forbrugerfællesskaber

Deltag i samtalen! Find løsninger, stil spørgsmål, og del råd med andre ejere af HP-produkter. Besøg nu >

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Erhvervsfællesskaber for virksomheder

Blev en del a HP's fælleskab af forretnings-og it-fagfolk for at løse problemer, udveksle ideer og lære af bedste praksis fra ligesindede. International diskussion på Engelsk. Besøg nu >

Contact HP

Kontakt HP

Lad HP hjælpe dig med at finde svaret eller lokalisere et servicested Kontakt os >

Land: Danmark