HP Customer Support

Indlæser...

HP og Compaq skærme - Hvordan finder jeg modelnummeret?

Du finder din skærms modelnummer på ydersiden af skærmens ramme. Din skærms modelnummer har ikke noget at gøre med din computers, printers eller andre HP-produkters modelnummer, heller ikke hvis din computer og skærm blev leveret i samme kasse.
Find produktidentifikationsetiketten
Skærmens modelnummer kan være placeret foran på skærmen og findes sædvanligvis nederst midt for eller i et af hjørnerne.
Figur : Eksempel på et modelnummer vist på forsiden af en skærm (din skærm kan være anderledes)
Figur : Et andet eksempel på et modelnummer på en CRT-skærm
Hvis du ikke kan finde modelnummeret på forsiden af skærmen, skal du se efter en etiket med modelnummeret på bagsiden af skærmen.
Figur : Eksempel på etiket med produktoplysninger på bagsiden af en skærm
Figur : Nærbillede af etiket med modelnummer
For nogle få modeller, f.eks. F1903, er det nødvendigt at fjerne et dæksel, før det er muligt at se etiketten.
Figur : Eksempel på en etiket med modelnummer bag et dæksel

Indlæser...
Danmark