HP Customer Support

Indlæser...

HP Fax produkter - Hvordan finder jeg modelnummeret?

Problem:
Hvordan finder jeg modelnummeret på mit HP faxprodukt?
Der er flere metoder til at finde modelnummeret på produktet. Som beskrevet i dette dokument findes modelnumre som regel på selve produktet.
Et modelnummer er en unik numerisk eller alfanumerisk kode, der bruges til at identificere en bestemt version af et produkt. F.eks. kan den samme serie af et produkt have flere forskellige modeller med varierende egenskaber.
Følgende er eksempler på faxmodelnumre:
  • HP 1020 fax
  • HP 925xi fax
  • HP FAX-800
Løsning
Brug en af følgende metoder til at finde modelnummeret på produktet.
Video, der viser, hvordan man finder model-, serie- og produktnummeret.
Se en kort video for at få at vide, hvordan du finder modelnummer, produktnummer og serienummer til dit produkt.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
Metode 1: Find nummeret på faxens forside nederst i midten
Find modelnummeret på produktets forside nederst i midten.
Figur : Modelnummeret nederst i midten på forsiden
Billede: Modelnummeret på forsiden nederst midt for
Metode 2: Find nummeret på faxens forside i øverste venstre hjørne
Find modelnummeret på produktets forside i øverste venstre hjørne.
Figur : Modelnummeret i øverste venstre hjørne
Billede: Modelnummeret i øverste venstre hjørne
Metode 3: Find nummeret på faxens forside i øverste højre hjørne
Find modelnummeret på produktets forside i øverste højre hjørne.
Figur : Modelnummeret i øverste højre hjørne
Billede: Modelnummeret i øverste højre hjørne
Metode 4: Find nummeret på faxens forside i nederste højre hjørne
Find modelnummeret på produktets forside i nederste højre hjørne.
Figur : Modelnummeret i nederste højre hjørne
Billede: Modelnummeret i nederste højre hjørne

Indlæser...
Danmark