HP Customer Support

Indlæser...

HP Photosmart digitalkameraer - Hvordan finder jeg modelnummeret?

Hvordan finder jeg modelnummeret?
Brug en af følgende metoder til at finde modelnummeret på produktet.
Metode 1
Find modelnummeret oven på kameraet, som vist i figur 1. Hvis kameraets modelnummer ikke findes oven på kameraet, skal du bruge en af de andre metoder til at identificere kameraet.
Figur : Kameraets overside
Kameraets overside
Metode 2
Find modelnummeret på kameraets forside som vist i figur 2 eller figur 3. Foran modelnummeret kan der stå "hp Photosmart" (som vist med rød ring i figur 2), eller nummeret kan stå alene under objektivet (som vist i figur 3). Hvis modelnummeret ikke findes på kameraets forside, skal du bruge en af de andre metoder til at identificere kameraet.
Figur : Kameraets forside
Kameraets forside under HP logoet
Figur : Kameraets forside under objektivet
Kameraets forside under objektivet
Metode 3
Det originale HP Photosmart digitalkamera (vist i figur 4) har ikke et modelnummer. "HP Photosmart Digital Camera" bruges som modelnummeret.
Figur : HP Photosmart digitalkamera
HP Photosmart digitalkamera

Indlæser...
Danmark