HP Customer Support

Indlæser...

Bærbare computere fra HP - Hvordan finder jeg model- eller produktnummeret?

Dette dokument beskriver, hvordan du finder model- og produktnummeret på bærbare pc'er fra HP.
HP angiver en form for modelnavn i nærheden af tastaturet eller skærmen på den bærbare pc, men dette navn eller nummer er muligvis ikke tilstrækkeligt til at få ordentlig support til din computer. Disse navne eller numre repræsenterer ofte en lang række bærbare pc'er, som ligner hinanden, men har forskellige funktioner og dele. Eksempelvis har HP produceret over hundrede typer bærbare G62-modeller i forskellige konfigurationer, f.eks. modellerne G62-340-os og G62-465DX.
Dette dokument beskriver, hvordan du kan finde et produktnummer, der bedre repræsenterer din type bærbare pc fra HP. Du kan bruge produktnummeret (også kaldet modelnummer) til at downloade drivere, finde nyttige dokumenter eller få onlinesupport.
 bemærk:
Om nødvendigt kan du også bruge dette dokument til at finde serienummeret, som altid findes i nærheden af produktnummeret.
Se en video om, hvordan du finder modelnummeret
Mulighed 1: Brug Systemoplysninger eller HP Support Assistant
Brug følgende trin til at finde dit modelnummer ved hjælp af HP Systemoplysninger eller HP Support Assistant.
 bemærk:
Hvis computeren ikke booter i Windows eller er blevet opgraderet til et operativsystem, der ikke blev leveret med din pc, eller hvis du har en pc, hvor denne funktion ikke er tilgængelig (som f.eks. HP's erhvervs-pc'er) skal du bruge mulighed 3: Brug produktetiketten.
  1. I Windows skal du trykke på tasterne fn + esc på den bærbare pc's indbyggede tastatur for at åbne vinduet HP Systemoplysninger.
  2. Der vises et vindue med systemoplysninger, som indeholder et produktnavn og et produktnummer. Det viste produktnavn repræsenterer muligvis mange typer modeller og er måske ikke velegnet, når du skal have support til lige netop din computer. Du skal i stedet bruge produktnummeret, når du kontakter HP-kundesupport. Produktnummeret indeholder pundtegnet (#) og er en mere specifik form for identifikation, der bedre repræsenterer computerens konfiguration.
     bemærk:
    Brug produktnummeret, når du søger efter din bærbare pc på webstedet HP-kundesupport, eller når du taler med en HP-repræsentant.
    Figur : Eksempel på vinduet HP Systemoplysninger
    Vinduet HP Systemoplysninger viser produktnummeret
     bemærk:
    Du kan kopiere systemoplysningerne, indsætte dem på en anden placering og gemme dem til senere brug.
    Hvis et vindue med systemoplysninger ikke åbnes, skal du fortsætte med disse trin for at finde produktnummeret ved hjælp af HP Support Assistant.
  3. I Windows skal du søge efter og åbne HP Support Assistant.
     bemærk:
    Inden du bruger HP Support Assistant, skal du sikre dig, at du benytter den nyeste version. Hvis du ikke har den seneste version, eller du oplever problemer med HP Support Assistant, skal du downloade og installere den seneste version af HP Support Assistant.
  4. På websiden HP-supportassistent skal du klikke på Min computer.
    Figur : My computer
    Min computer på websiden HP Support Assistant
  5. Find produktnummeret, der er anført i fanen Systemoplysninger.
    Figur : Produktnummer
    Produktnummer i HP Support Assistant
     bemærk:
    Du kan kopiere systemoplysningerne, indsætte dem på en anden placering og gemme dem til senere brug.
Mulighed 2: Find nummeret i BIOS ved hjælp af Systemoplysninger
Brug følgende trin til at finde et produktidentifikationsnummer i BIOS. Hvis computeren ikke starter, skal du gå til mulighed 3: Brug produktetiketten.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde computeren.
  2. Tryk straks på tasten Esc gentagne gange, indtil der vises en startmenu.
  3. Tryk på tasten F1, eller vælg Systemoplysninger i startmenuen.
  4. Se de identifikationsnumre, der vises på skærmen.
    Figur : Systeminformation til en bærbar computer
    Billede af skærmen med systemoplysninger.
Mulighed 3: Brug produktetiketten
Du kan finde produktnummeret på en etiket, der sidder på ydersiden af den bærbare pc. På nogle computere sidder etiketten inde i det primære batterirum, og du er nødt til at fjerne batteriet for at læse etiketten.
Når du har fundet produktidentifikationsetiketten, skal du finde det produktnummer, der står ved siden af Produkt eller Produktnummer.
I nedenstående tabel kan du se placeringen af typiske produktoplysningsetiketter på den bærbare pc eller i batterirummet. Din etiket kan have en lidt anden placering.
Eksempler på placering af model- og produktnumre
Figur : På bagsiden af en bærbar computer
Billede af etiketten på bagsiden af den bærbare computer.
Figur : I batterirummet
Billede af mærkaten i batterirummet.
Figur : Under et dæksel på bagsiden af den bærbare computer
Billede af mærkaten under det bageste dæksel.

Indlæser...
Danmark