HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - Ondersteunde HP printers voor Windows 8

Dit document is bedoeld voor HP Single Function/Multi Function printers die ondersteuning bieden voor Windows 8.
HP streeft ernaar zijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden met HP printers die verbonden zijn met pc's waarop het besturingssysteem Windows 8 wordt uitgevoerd. HP heeft nauw met Microsoft samengewerkt om Windows 8-printerdrivers voor de meeste van onze producten te ontwikkelen. HP werkt ook met Microsoft samen om, als onderdeel van Windows 8 zelf, drivers te verschaffen voor HP printers die de laatste jaren zijn uitgebracht. In dit document worden de soorten Windows 8-printerdrivers beschreven die voor de meeste HP printers beschikbaar zijn.
Hoe vind ik de Windows 8-printerdriver voor mijn HP printer?
Vind snel de beste driver voor uw printer met de HP printerinstallatiewizard (aanbevolen).
De HP printerinstallatiewizard zoekt en installeert automatisch het beste printerdriver voor uw printer. Deze wizard is alleen beschikbaar voor Windows 8 en 7. Download de printerinstallatiewizard (), een gratis hulpprogramma van HP en voer de wizard uit. Wanneer u op deze koppeling klikt, wordt de HP printerinstallatiewizard gedownload met behulp van de downloadfunctie van uw internetbrowser.
Of download en installeer de driver rechtstreeks vanaf de HP website.
Voor het downloaden van de meest recente driver gaat u naar de pagina HP Software en Drivers (bestandsgrootte verschilt).
HP productondersteuning voor Windows 8
Selecteer uw producttype en model om de drivers te bekijken die in Windows 8 beschikbaar zijn.