HP Klantondersteuning

Bezig met laden...
  • Melding
    Hulp nodig nadat u naar Windows 10 hebt geüpgraded?

Dit zijn oplossingen voor veelvoorkomende problemen na het upgraden.

Bekijk artikel

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJets - Hoe vind ik het modelnummer?

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u het modelnummer van uw HP LaserJet-product kunt vinden.
Hoe vind ik het modelnummer?
Bekijk een korte video over het vinden van het modelnummer, productnummer en serienummer van uw apparaat.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Locaties van het modelnummer
Hanteer de volgende tabel om mogelijke plaatsen voor de modelnummers te vinden en ze met uw apparaat te vergelijken.
 opmerking:
Verwar het modelnummer (bijvoorbeeld HP LaserJet M1120) niet met het bestelnummer (bijvoorbeeld Q1234) dat wordt gebruikt voor het bestellen van onderdelen.
Plaats van modelnummer
Voorbeeld van apparaat
Rechterbovenhoek (bovenkant)
Afbeelding: M1319 Consumer-serie, modelnummer gemarkeerd in de rechterbovenhoek
Rechterbovenhoek (voorkant)
Afbeelding: M1505 Consumer-serie, modelnummer gemarkeerd in de rechterbovenhoek
Rechterbenedenhoek (voorkant)
Afbeelding: CP1518ni Commercial-serie, modelnummer gemarkeerd in de rechterbenedenhoek
Linkerbovenhoek (voorkant)
Afbeelding: 1018 Consumer-serie, modelnummer gemarkeerd in de linkerbovenhoek
Linkerbenedenhoek (voorkant)
Afbeelding: CP3525n Commercial-serie, modelnummer gemarkeerd in de linkerbenedenhoek
Links in het midden (voorkant)
Afbeelding: P3005 Commercial-serie, modelnummer gemarkeerd links in het midden
Middenonder (voorkant)
Afbeelding: M3345 Commercial-serie, modelnummer gemarkeerd onderaan in het midden

Bezig met laden...
België
Taal: Nederlands