HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

Hoe vind ik het modelnummer?

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u het modelnummer van uw product kunt vinden. Als uw product ook kan scannen, faxen en kopiëren, klikt u hier voor informatie over hoe u het modelnummer op uw HP Photosmart All-in-One vindt..
Er zijn verschillende manieren waarop u het modelnummer op uw product kunt vinden. Zoals in dit document wordt beschreven, bevinden modelnummers zich meestal op de buitenkant van het apparaat.
Een modelnummer is een unieke numerieke of alfanumerieke code die wordt gebruikt om een bepaalde versie van een apparaat te kunnen herkennen. Bijvoorbeeld: een serie van een product kan uit meerdere verschillende modellen met verschillende functies bestaan.
Hieronder volgen voorbeelden van modelnummers die kunnen lijken op het modelnummer op uw apparaat:
  • HP Photosmart 1315
  • HP Photosmart 7550
  • HP Photosmart 1218xi
Hoe vind ik het modelnummer?
Gebruik één van de volgende methodes om het modelnummer voor uw product te achterhalen.
Bekijk een korte video over het vinden van het modelnummer, productnummer en serienummer van uw apparaat.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Methode één: Het nummer opzoeken op de voorkant van de printer in de rechterbenedenhoek
Zoek het modelnummer rechtsonder op de voorkant van het product.
Afbeelding : Modelnummer in de rechterbenedenhoek
Afbeelding: Modelnummer in de rechterbenedenhoek
Methode twee: Het nummer opzoeken bovenop de printer in de rechterbenedenhoek
Zoek het modelnummer rechtsonder op de bovenklep van het product.
Afbeelding : Modelnummer in de rechterbenedenhoek op de bovenklep
Afbeelding: Modelnummer in de rechterbenedenhoek op de bovenklep
Methode drie: Het nummer opzoeken op de voorkant van de printer in de linkerbenedenhoek
Zoek het modelnummer linksonder op de voorkant van het product.
Afbeelding : Modelnummer in de linkerbenedenhoek
Afbeelding: Modelnummer in de linkerbenedenhoek
Methode vier: Het nummer opzoeken op de voorkant van de printer in de linkerbovenhoek
Zoek het modelnummer op de voorkant van het apparaat in de linkerbovenhoek.
Afbeelding : Modelnummer in de linkerbovenhoek
Afbeelding: Modelnummer in de linkerbovenhoek
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: België
Taal: Nederlands