HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

Printerspecificaties voor de HP Photosmart 7150 printer

Inleiding
Dit document bevat de productspecificaties voor de HP Photosmart 7150-printer.
HP Photosmart-printermodellen
HP Photosmart 7150-printer
Q1604A
Systeemvereisten
Voor goed functioneren van de HP Photosmart 7150 printer zijn de volgende systeemspecificaties vereist.
Type
Processor
RAM-geheugen
Vrije schijfruimte
Beeldscherm
Cd-rom
Windows 98, 2000 Pro, Me en Microsoft® Windows XP
Vereist
Pentium(R) II (of vergelijkbaar) of hoger
64 MB RAM
500 MB
SVGA-monitor (800 x 600, 16-bits kleur)
4x cd-rom-station
Mac OS 9, OS X 10.1 of hoger
Vereist
G3 of hoger (ingebouwde USB vereist)
64 MB
300 MB
SVGA-monitor (800 x 600, 16-bits kleur)
4x cd-rom-station
Inktcartridges
Kleuren
Modelnummer
Driekleuren
HP 57
Zwart-wit
HP 56
Foto
HP 58
Afdrukresolutie
Maximaal 4800 x 1200 dpi geoptimaliseerd. Alleen beschikbaar via de printerdriver.
Zwarte tekst
Concept snel
300 x 300 dpi
Standaard
300 x 300 dpi
Normaal
600 x 600 dpi
Optimaal
1200 x 1200 dpi
Gekleurde tekst
Concept snel
300 x 300 dpi
Standaard
300 x 300 dpi
Normaal
600 x 600 dpi
Optimaal
1200 x 1200 dpi
Fotopapier
Concept snel
1200 x 1200 dpi
Normaal
1200 x 1200 dpi
Optimaal
1200 x 1200 dpi
4800 dpi geoptimaliseerd
4800 x 1200 dpi
Afdruksnelheid
 opmerking:
Afdruksnelheid is afhankelijk van het document of de afbeelding die wordt afgedrukt, het softwareprogramma dat wordt gebruikt, en de computerinstellingen.
Documenttype
Concept (EconoFast)
Normaal
Optimaal
Tekst
17 ppm
6,5 ppm
1,3 ppm
Tekst met kleurenafbeeldingen
13 ppm
0,5 ppm (2 min. pp)
1,2 ppm
4 x 6 inch kleurenfoto, gewoon papier
7,9 ppm
2,4 ppm
0,8 ppm (1,3 min. pp)
4 x 6 inch kleurenfoto, fotopapier
2,4 ppm
0,5 ppm (2 min. pp)
0,5 ppm (2 min. pp)
Volledige pagina in kleur, gewoon papier
3,1 ppm
0,9 ppm (1,1 min. pp)
0,3 ppm (3,3 min. pp)
Capaciteit
De bedrijfscyclus voor de HP Photosmart 7150 printer is 3000 pagina's per maand.
Printertalen
De HP Photosmart 7150 printer gebruikt de volgende printertalen:
  • PCL3GUI +
  • PML (Peripheral Management Language)
I/O
Twee seriële USB-poorten (geen van beide heeft hub-functionaliteit):
  • Poort aan de voorkant: 2.0 full-speed, waarbij de cameraverbinding alleen wordt ondersteund voor geselecteerde HP camera's
  • Achterste poort: ondersteuning van de computerverbinding
Automatische functies
  • Mediaformaatdetectie via breedtedetectie
  • Mediatypedetectie
  • Detectie van laag inktniveau
Ladecapaciteit
Capaciteit