HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

Printerspecificaties voor de HP Photosmart 1115 printer

Afdrukkwaliteit zwart-wit
Maximaal 600 dpi met gepigmenteerde zwarte inkt
Afdrukkwaliteit kleur
Verbeterde HP Color Layering technologie van PhotoREt III. Tot 2400 x 1200 dpi op speciaal fotopapier
Afdruksnelheid
Maximaal 12 pagina’s per minuut voor zwarte tekst; maximaal 10 pagina's per minuut voor tekst met kleurenafbeeldingen in de conceptmodus
Mediatypen
Papier (gewoon, inkjet, foto, glanzend, banner), enveloppen, transparanten, etiketten, indexkaarten, wenskaarten, brochurepapier, t-shirt transfers, inkjetstickers
Capaciteit
Tot 5.000 pagina's per maand
Functies
Direct afdrukken vanaf geheugenkaarten van digitale camera's, bedieningspaneel met LCD, automatische detectie van de papiersoort, 4 x 6-inch fotopapierlade, 100 vel papierlade, laag inktniveau-indicator, automatische uitlijning van inktcartridge, aanpasbare kleurinstellingen, meerdere pagina's op een vel papier afdrukken en afdrukken van posters, verbeterde HP Color Layering technologie van HP PhotoREt III, HP ColorSmart III (inclusief HP SmartFocus, ondersteuning voor sRGB, CIECAM97s en Intel MMX-technologie en SIMD-extensies), verbeterd Auto-contrast
Geheugen
16 MB RAM ingebouwd
Aansluitmogelijkheden
IEEE 1284 - compatibel met parallelle Centronics-kabel; Universal Serial Bus (USB)-verbinding (voor Microsoft® Windows 98, Me, 2000 Professional, XP Home en XP Professional, Macintosh met USB-aansluiting 8.6 en hoger op G3 of G4-gebaseerde systemen met ingebouwde USB)
Inktcartridges
Zwart - 51645A, Kleureninkt – C6578D
Compabiliteit voor geheugenkaarten
CompactFlash, SmartMedia (CFA-compatibel), IBM Microdrive
Bestandsindelingen
JPEG, TIFF (EXIF-compatibel)
Softwarecompatibiliteit
Microsoft Windows (98, Me, 2000 Professional, XP Home en XP Professional); Macintosh (Mac OS 8.6 of hoger op G3 of G4-gebaseerde Macintosh-systemen met ingebouwde USB-aansluiting)
Afmetingen
17,6 inch × 14,5 inch × 7,7 inch; Gewicht: 6,5 kg (14,3 lbs)