HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

Printerspecificaties voor HP Photosmart 1215 en 1218 printers

Inleiding
Dit document bevat technische gegevens over de HP Photosmart 1215, 1215vm, 1218 en 1218xi fotoprinters.
Modelnummers
Printer
Modelnummer
HP Photosmart 1215
C8401A
HP Photosmart 1215vm
C8465A
HP Photosmart 1218
C8402A
HP Photosmart 1218xi
C8458A
Plaats van serienummer
Het serienummer bevindt zich aan de onderzijde van de printer.
Productbeschrijving
De veelzijdige nieuwe HP Photosmart 1215 en 1218 fotoprinters bieden de mogelijkheid om af te drukken vanaf een digitale camera, pc of Macintosh-computer, palmtop en andere mobiele apparaten. Elke afdrukmethode biedt hoge afdruksnelheden en tijdbesparende functies, zoals geheugenkaartsleuven, afdrukken via infrarood en mediadetectie voor productieve en schitterende resultaten van fotokwaliteit. De HP Photosmart 1218 printer kan automatisch dubbelzijdig afdrukken en heeft optionele netwerkfuncties.
Kenmerken
De HP Photosmart printer biedt de volgende functies:
  • Uitstekende fotorealistische afbeeldingen met de verbeterde Color Layering Technology van HP en een resolutie tot 2400 dpi
  • Afdruksnelheden tot 15 pagina's per minuut (zwart) en 12 pagina's per minuut (kleur)
  • Snel foto's afdrukken met geheugenkaartsleuven - Geen pc nodig
  • Afbeeldingen van digitale camera's snel direct op pc opslaan met behulp van het handige frontpaneel
  • Draadloos afdrukken via infraroodtechnologie - Rechtstreeks afdrukken vanaf digitale camera's en andere IR-apparaten
  • Automatische papiertype en -formaatsensors - Automatisch optimale afdrukresultaten
  • Moeiteloos afdrukken en opslaan dankzij intuïtief display op frontpaneel
  • Bespaar papier met de HP Photosmart 1218 module voor automatisch dubbelzijdig afdrukken - wenskaarten op gewoon papier.
Softwarecompatibiliteit
De printersoftware ondersteunt de volgende besturingssystemen:
Pc
Microsoft® Windows 95, 98, 2000 Professional, Millennium Edition, Windows NT 4.0 of Windows XP.
Mac
Mac OS 8.6 of hoger op G3/G4-systemen met geïntegreerd USB-connect Macintosh
Systeemvereisten
Pc
Mac
Cd-rom-station
Cd-rom-station
Windows 95, 98, 2000 Professional, Millennium Edition, NT 4.0 en XP
Mac OS 8.6 of hoger op G3/G4-systemen met geïntegreerd USB-connect Macintosh
Pentium (R) 233 MHz, 64 - 128 MB RAM
64 MB RAM
I/O-interface
  • IEEE 1284 - compatibel met parallelle Centronics-kabel
  • Universal Serial Bus (Windows 98, 2000 Professional, en Mac OS 8.6 of hoger op G3/G4-systemen met geïntegreerde USB)
Verbinding met digitale camera
  • CompactFlash-geheugenkaart (Type I/II maar niet CFx)
  • SmartMedia-geheugenkaart
  • Infrarood (Jetsend, OBEX, IrLPT)
Aanbevolen kabels
Kabel
Onderdeelnummer
Parallelle HP IEEE-1284 A-B-kabel, 2 m
C2950A
Parallelle HP IEEE-1284 A-B-kabel, 3m
C2951A
HP USB A-B-kabel, 2 m
C6518A
Lettertype-informatie
  • 8 ingebouwde lettertypen, vier in de afdrukstand Liggend en vier in de afdrukstand Staand:
  • CG Times(TM)
  • CG Times Italic
  • Univers
  • Univers cursief
  • Courier
  • Courier Italic
  • Letter Gothic
  • Letter Gothic Italic
Ladecapaciteit
Hoofdinvoerlade
Papier of afdrukmateriaal
Ondersteunde papiercapaciteit
Gewoon papier
Maximaal 100 vellen
Banners
Maximaal 20 vellen
Enveloppen
Maximaal 15
Indexkaarten
Maximaal 30
Transparanten
Maximaal 30
Etiketten
Max. 20 vellen (alleen vellen van Letter- (VS) of A4-formaat)
Uitvoerlade
  • Modus Normaal/Optimaal - maximaal 50 vellen
  • Conceptmodus - maximaal 35 vellen
Fotolade
HP Premium fotopapier - max. 20 vellen
Gegevens over papierverwerking
Ondersteunde gewichten van afdrukmateriaal
Papier of afdrukmateriaal
Gewicht
Gewoon papier
60 tot 90 g/m2
Bannerpapier
60 tot 90 g/m2
Enveloppen
75 tot 90 g/m2
Indexkaarten
200 g/m2 index maximaal
Ondersteund papier
  • Gewoon papier
  • HP Business Communications papier en film
    • HP Helderwit inkjetpapier
    • HP Premium Inkjet papier
    • HP Premium inkjetpapier, glanzend
    • HP Professionele brochure en flyer papier, mat
    • HP Professional Brochure en Flyer papier, dubbelzijdig glanzend
  • HP fotopapier
    • HP inkjetpapier van fotokwaliteit, dubbelzijdig, halfglanzend
    • HP inkjetpapier van fotokwaliteit, dubbelzijdig, mat
    • HP dubbelzijdig fotopapier, glanzend/mat
    • HP Premium fotopapier, glanzend
    • HP Premium Plus fotopapier, glanzend
    • HP Premium Plus fotopapier, mat
  • HP Creative Project papier
    • HP Greeting Card papier, in vieren gevouwen
    • HP Glossy Greeting Card papier, in tweeën gevouwen
    • HP Textured Greeting Cards, ivoor, in tweeën gevouwen
    • HP Bannerpapier
    • HP Restickables
    • HP Iron-on T-shirt transfers
       opmerking:
      Voor specifieke formaten van afdrukmateriaal (papier) raadpleegt u het document HP Photosmart P1000, P1100, 1000 en 1200 printers - Papierverwerking en mediaspecificaties.
Geheugeninformatie
16 MB RAM ingebouwd
Technische gegevens
Afdruksnelheid
 opmerking:
Afdruksnelheden zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie, het programma en de complexiteit van het document. De volgende waarden zijn benaderingen.
HP Photosmart 1215
Documenttype
Concept
Normaal
Optimaal
Zwarte tekst
15 pagina's per minuut (ppm)
5,7 ppm
1,3 ppm
Tekst met kleurenafbeeldingen
12 ppm
4,7 ppm
1,2 ppm
HP Photosmart 1218
Documenttype
Concept
Normaal
Optimaal
Zwarte tekst
17 pagina's per minuut (ppm)
6,5 ppm
1,3 ppm
Tekst met kleurenafbeeldingen
13 ppm
5 ppm
1,2 ppm
Afdrukkwaliteit
  • Afdrukresolutie zwart: maximaal 600 dpi met gepigmenteerde zwarte inkt
  • Technologie voor kleurenafdruk: De verbeterde Color Layering Technology van HP van Photo REt III
  • Modus 2400 x 1200 dpi voor fotopapier
Afdrukmethode
Afdrukken met druppelsgewijze thermische inktstraal
Printeropdrachttaal
HP PCL Level 3 verbeterd
Capaciteit
5000 pagina's per maand
Fysieke specificaties
 opmerking:
De module voor automatisch dubbelzijdig afdrukken is een optioneel item voor de HP Photosmart 1215. Deze wordt geleverd bij de HP Photosmart 1218.
Met de module voor automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • 440 x 204 x 435 mm
  • 1 kg (zonder printcartridges)
Zonder de module voor automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • 440 x 204 x 375 mm
  • 5 kilogram zonder printcartridges
Elektrische specificaties
Stroomvereisten
Voedingsmodules: invoervoltage 100 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz (± 3 Hz)
Stroomverbruik
Energiestand
Stroomverbruik
Uit
Max. 2 watt
Niet afdrukken
Minimaal 6 watt
Afdrukken
Gemiddeld 40 watt
Omgevingsspecificaties
Gebruiksomgeving
Status
Specificatie
Omgevingstemperatuur
5 tot 40 graden Celsius (°C), 15 tot 35 graden Celsius (°C) aanbevolen voor optimale afdrukkwaliteit
Relatieve luchtvochtigheid
15 tot 80% relatieve luchtvochtigheid zonder condensatie, 20 tot 80% aanbevolen voor de beste afdrukkwaliteit
Opslagtemperatuur
-40 tot 70 graden C
Geluidsniveaus (volgens ISO 9296)
Bedrijfsomstandigheden
Geluidskracht
Geluidsdruk
Met de module voor automatisch dubbelzijdig afdrukken*
LwAd: 6,0 B (A)
LpAm: 47 dB(A)
Zonder de module voor automatisch dubbelzijdig afdrukken*
LwAd: 6,1 B (A)
LpAm: 48 dB(A)
* De module voor automatisch dubbelzijdig afdrukken is een optioneel accessoire voor de HP Photosmart 1215 fotoprinter.
Garantie
Eén jaar beperkte garantie met service en support van HP Customer Care.
Gegevens printcartridge
Beschrijving van onderdeel
Onderdeelnummer
Zwarte printcartridge
HP nr. 45 (equivalent van HP 51645 serie)
Driekleurige printcartridge
HP nr. 78 (equivalent van C6578 serie)