HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Officejet en PSC All-in-Ones - Hoe vind ik het modelnummer?

Inleiding
Er zijn verschillende manieren waarop u het modelnummer op uw product kunt vinden. Zoals in dit document wordt beschreven, bevinden modelnummers zich meestal op de buitenkant van het apparaat.
Een modelnummer is een unieke numerieke of alfanumerieke code die wordt gebruikt om een bepaalde versie van een apparaat te kunnen herkennen. Bijvoorbeeld: een serie van een Officejet All-in-One kan uit meerdere verschillende modellen met verschillende functies bestaan.
Hieronder volgen voorbeelden van modelnummers die kunnen lijken op het modelnummer op uw apparaat:
  • HP Officejet 4315xi
  • HP Officejet J5780
  • HP Officejet 5608
  • HP Officejet Pro 8500
  • HP PSC 1311
  • HP PSC 2175v
  • HP PSC 950
Als u het serienummer zoekt in plaats van het modelnummer, klik dan hier om het serienummer te vinden..
Hoe vind ik het modelnummer?
Gebruik één van de volgende methodes om het modelnummer op uw apparaat te vinden.
Bekijk een korte video over het vinden van het modelnummer, productnummer en serienummer van uw apparaat.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Methode één: Zoek het nummer op de voorkant van de All-in-One in de linkerbovenhoek
Zoek het modelnummer op de voorkant van het apparaat in de linkerbovenhoek.
Afbeelding : Modelnummer linksboven op de buitenkant van het apparaat
Afbeelding: Modelnummer linksboven op de buitenkant van het apparaat
Als het modelnummer zich niet op de voorkant van het apparaat bevindt, gebruikt u een van de andere methoden om het modelnummer te vinden.
Methode twee: Het modelnummer boven op de All-in-One in de hoek rechtsonder zoeken
Zoek het modelnummer bovenop het apparaat. Het modelnummer bevindt zich meestal vlakbij het bedieningspaneel.
Afbeelding : Modelnummer bovenop het apparaat in de rechterbenedenhoek
Afbeelding: Modelnummer bovenop het apparaat in de rechterbenedenhoek
Methode drie: Zoek het modelnummer op de voorkant van de All-in-One in het midden
Zoek het modelnummer midden op het voorpaneel van het apparaat.
Afbeelding : Modelnummer midden op het voorpaneel van het apparaat
Afbeelding: Modelnummer midden op het voorpaneel van het apparaat
Methode vier: Vind het modelnummer aan de binnenkant van de klep voor de cartridges
Naast de naam van het model die wordt weergegeven aan de voorkant van het apparaat, beschikken sommige apparaten ook over een specifiek modelnummer.
De modelnaam staat op het bedieningspaneel, zoals aangegeven in de voorgaande methodes voor het vinden van het modelnummer. Open de cartridgeklep om het modelnummer te vinden.
Afbeelding : Afbeelding van het modelnummer aan de binnenkant van de cartridgeklep
Afbeelding: Afbeelding van het modelnummer aan de binnenkant van de cartridgeklep
Het modelnummer bestaat uit vijf tekens. Een voorbeeld:
  • A909a
  • A909g
  • A909n

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: België
Taal: Nederlands