HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Officejet G All-in-One printerserie - HP printerspecificaties

Inleiding
De HP Officejet G All-in-One serie werd geïntroduceerd op 28 februari 2000 en was vanaf mei 2000 in de winkels verkrijgbaar. Het is het eerste HP All-in-One apparaat dat faxen en scannen in het netwerk, USB-connectiviteit en Macintosh-computers ondersteunt.
 opmerking:
De productspecificaties en informatie in dit document zijn alleen geldig voor Microsoft(R) Windows 95, 98, Me, NT 4.0 en 2000 en kunnen verschillen voor Windows XP.
Modelnummers
Overzicht van All-in-One-productkenmerken
Functie
G55
G55xi
G85
G85xi
G95
Modelnummer
C6736A
C6738A
C6737A
C6739A
C6740A
ADF
Nee
Nee
Ja
Ja
Ja
Zoomen bij kopiëren
25 - 400%
50 - 200%
25 - 400%
50 - 200%
25 - 400%
Maximum aantal exemplaren
99
50
99
50
99
Legal-formaat en monochroom kopiëren
Nee
Nee
Ja
Ja
Ja
Faxsoftware
Nee
Nee
Ja
Ja
Ja
Faxpaginageheugen
N.v.t.
N.v.t.
125
100
125
Snelkiesnummers
N.v.t.
N.v.t.
125
100
125
Dubbelzijdig afdrukken
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Inbegrepen
Netwerk
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Inbegrepen
Directe USB-verbinding voor Macintosh
Ja
Ja
Ja
Ja
Niet ondersteund*
Netwerkverbinding voor Macintosh via de externe afdrukserver HP Jetdirect 300X
Ja
Ja
Ja
Ja
Niet ondersteund*
 opmerking:
* De HP Officejet G95 All-in-One wordt geleverd met een HP Jetdirect 170X print server. Deze printserver wordt niet ondersteund in een Macintoshomgeving en werkt niet correct. De HP Jetdirect 300X printserver wordt ondersteund door de HP Officejet G serie voor Macintosh-computers. Macintoshgebruikers moeten een HP Officejet G55, G55xi, G85, of G85xi model en een HP Jetdirect 300X of 500X printserver kopen.
Plaats van serienummer
Links aan de achterkant van het toestel vindt u een etiket met het serienummer en een streepjescode.
Productbeschrijving
  • Flexibel All-in-One flatbedontwerp dat ruimte op het bureau bespaart
  • Flatbedscannen, maximaal A/A4-papier
  • Losstaand faxen en faxen via de computer in zwart-wit en in kleur (bij sommige modellen)
  • Snelle kleurafdrukken en -kopieën, realistisch als een foto, scherpomlijnde zwarte tekst
  • Geavanceerde kenmerken voor scannen en kopiëren
  • Directe aansluiting voor USB- en parallelle poort: netwerkgeschikt
  • Gereed voor netwerk - Model G95 bevat de HP Jetdirect 170X-afdrukserver (model J3258B)(alleen voor pc). De HP Jetdirect-afdrukserver kan apart worden aangeschaft voor gebruik met anderen modellen van de HP Officejet G serie.
  • Automatische documentinvoer (ADF, Automatic Document Feeder) voor kopiëren, faxen en scannen zonder toezicht (bij sommige modellen)
  • Inclusief HP Klantenondersteuning, een bekroonde service, met één jaar garantie
Productkenmerken
Printer
  • Methode: Druppelsgewijze thermische inktstraal
  • PhotoREt III-afbeeldingen van fotokwaliteit
  • 2400 x 1200 dpi afdrukken in kleur op fotopapier: 600 x 600 dpi op gewoon papier
  • 600 x 600 dpi afdrukresolutie voor zwarte tekst
  • 12 ppm zwart, 10 ppm in kleur
  • Papierinvoerlade voor 150 pagina's
  • Netwerkafdrukken (met HP Jetdirect-afdrukserver of met Microsoft (R)-printerdeling)
  • Optioneel accessoire voor dubbelzijdig afdrukken
  • Capaciteit van 5000 pagina's per maand
Copier
  • 600 x 2400 dpi optisch in kleur en zwart-wit
  • 36-bits kleuren (miljoenen kleuren)
  • 8-bits grijstinten (256 grijsniveaus)
  • Verwerking digitale beelden
  • Automatische documentinvoer voor 30 pagina's (bij sommige modellen)
  • Maximaal 99 kopieën van het origineel (50 bij xi modellen)
  • Maximaal 12 kpm (kopieën per minuut) zwart, 9,2 kpm in kleur
  • Digitaal zoomen van 25 tot 400 procent (50 - 200 procent voor xi-modellen)
  • Speciale kopieerbewerkingen
Scannen
  • U kunt rechtstreeks scannen naar vele toepassingen, direct vanaf het bedieningspaneel
  • Geïntegreerde software voor het bewerken van afbeeldingen
  • Geïntegreerde OCR-software converteert automatisch naar bewerkbare tekst met behoud van kolommen
  • Flatbedscannen, maximaal A/A4-papier
  • Mogelijkheid voor netwerkscannen (met HP Jetdirect-afdrukserver)
  • 600 x 3600 dpi, maximaal 9600 dpi verbeterd (600 dpi optisch)
  • 24-bits externe kleuren (het toestel scant intern in 36-bits kleuren en de beste 24-bits aan kleuren worden naar de computer geëxporteerd)
  • 8-bits grijstinten (256 grijsniveaus)
  • TWAIN-compatibel
Fax (alleen de All-in-One-modellen HP Officejet G85, G85xi en G95)
  • Kleurenfax met volledige bediening vanaf het bedieningspaneel.
  • Computerfax verzending met de HP Officejet Director-software.
  • Netwerkfax verzending mogelijk bij verbinding met een externe HP Jetdirect-afdrukserver en het installatietype Netwerk.
  • 125 snelkeuzetoetsen met 10 one-touch toetsen inclusief groepen met tot 20 bestemmingen voor de HP Officejet G85 en G95; de HP Officejet G85xi all-in-one beschikt over 100 sneltoetsen.
  • De HP Officejet G85xi all-in-one beschikt over tot 70 pagina's geheugen; HP Officejet G85 en G95 all-in-ones beschikken over tot 125 pagina's geheugen (op basis van ITU-T testbeeld 1 bij standaard resolutie. Ingewikkelde pagina's met hogere resolutie nemen meer tijd en meer geheugenruimte in beslag).
  • Automatische documentinvoer voor 30 pagina's (Letter) of 15 pagina's (Legal)
  • Automatisch herkiezen (maximaal vijf keer).
  • Bevestigings- en activiteitsrapporten
  • CCITT/ITU Groep 3-fax met foutcorrectiemodus.
  • Snelheid bij 14,4 kbps bedraagt 6 seconden per pagina (op basis van ITU-T Testbeeld, nummer 1 bij standaardresolutie. Ingewikkelde pagina's met hogere resolutie nemen meer tijd en meer geheugenruimte in beslag).
  • Verzending naar 25 locaties.
  • Oproepherkenning met automatisch schakelen tussen fax en antwoordapparaat.
  • Uitgesteld faxen.
  • Ongewenste faxen worden geblokkeerd.
  • Door gebruiker te vervangen faxmoduleset en lijninterface-eenheid.
Systeemvereisten
 opmerking:
Windows 3.1, DOS en Linux worden niet ondersteund.
Voor installatie en gebruik van de HP Officejet hebt u het volgende nodig:
  • 50 MB of meer vrije schijfruimte na installatie voor volledige kleurenscans.
  • SVGA (256 kleuren)-monitor
  • Cd-rom-station
  • Netwerkverbindingen vereisen een functioneel netwerk met een vrije poort.
Directe verbinding met computer
Minimale systeemvereisten
Aanbevolen systeemvereisten
Pentium(R) Klasse Processor 200
Pentium-klasse processor 333 of hoger
Windows 95, 98, NT 4.0* Windows 2000** of Windows Me**
Idem
32 MB RAM
64 MB RAM of meer
165 MB beschikbare vaste schijfruimte, plus 50 MB voor volledige kleurenscan
210 MB beschikbare vaste schijfruimte, plus 50 MB voor volledige kleurenscan
USB-poort (12 Mbps) voor hoge snelheid *** Parallelle, bidirectionele poort
USB-poort (12 Mbps) voor hoge snelheid *** Parallelle, bidirectionele poort met de ECP-modus ingeschakeld
Cd-rom-station
Gelijk aan minimale vereiste
SVGA-monitor (256 kleuren)
SVGA-monitor (24-bits kleuren)
Geluidskaart
Toegang tot internet
**Vereist softwareversie 2.43 of hoger.
***Vereist Windows 98, Windows Me of Windows 2000
Directe verbinding voor Macintosh
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS 9.1> G3 Processor, 64 MB RAM
128 MB RAM
Mac OS X 10.1> en OS X 10.2 G3 Processor, 128 MB RAM
256 MB RAM
165 MB beschikbare vaste schijfruimte, plus 50 MB voor volledige kleurenscan
210 MB beschikbare vaste schijfruimte, plus 50 MB voor volledige kleurenscan
USB-poort met hoge overdrachtssnelheid (12 Mbps)
USB-poort met hoge overdrachtssnelheid (12 Mbps) Ethernet 10/100-aansluiting
Cd‑rom-station
Gelijk aan minimale vereiste
SVGA-monitor (256 kleuren)
SVGA-monitor (24-bits kleuren)
Toegang tot internet
 opmerking:
De systeemvereisten voor een Macintosh zijn van toepassing op directe USB- en Ethernet-aansluitingen.
De HP Officejet G55 en G85 all-in-one zijn de enige ondersteunde modellen in de Macintosh omgeving. De HP Officejet G95 wordt geleverd met een externe HP Jetdirect 170X printserver. Zowel deze externe printserver als de HP Officejet G95 All-in-One worden niet in de Macintosh-omgeving ondersteund.
Netwerkomgevingen worden ondersteund
Netwerkfunctie
Ondersteund
Protocollen
TCP/IP IPX/SPX
Printservers
HP Jetdirect 170X (10 Base-T) (alleen pc)*
HP Jetdirect 170X Office Connect (10 Base-T) (alleen pc)
HP Jetdirect 175X (10/100 Base-T) (alleen pc)
HP Jetdirect 300X (10/100 Base-T) (Macintosh en pc)*
HP Jetdirect 70X (PNA) (alleen pc)
Configuratie
Peer-to-peer (directe modus)**
Windows Print Sharing***
Netwerkkabel
Categorie 3 (RJ-45)
Categorie 4 (RJ-45)
Categorie 5 (RJ-45)
*Jetdirect 170X met modelnummer J3258B en HP Jetdirect 300x firmware-versie H.08.05 of J.08.05 of hoger is vereist voor volledige netwerkfunctionaliteit.
** Client-servernetwerken worden niet ondersteund. Als afdruktaken moeten worden verzonden via een computer die is ingesteld als hostafdrukserver wordt de netwerkconfiguratie niet ondersteund. De functie voor alleen afdrukken kan alleen worden verkregen op client-servernetwerken met een andere printerdriver. Hewlett-Packard ondersteunt dit verbindingstype echter niet. Neem contact op met uw netwerkverkoper voor hulp bij het maken van dergelijke netwerkverbindingen.
*** Functionaliteit voor alleen afdrukken beschikbaar.
Softwareversies
U kunt de softwareversie op twee plaatsen vinden. Het is afgedrukt op de cd-rom en u kunt een gecodeerd versienummer vinden door in Director op Help en vervolgens op Info te klikken.
Versie
Versie-info