HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP en Compaq desktop-pc's - Een HP systeemherstel uitvoeren (Windows XP)

In dit document wordt uitgelegd hoe u de beginwaarden van de computersoftware kunt herstellen. Dit document is opgesplitst in verschillende gedeelten op basis van de verschillende manieren waarop u een volledig systeemherstel kunt uitvoeren. Gebruik de sectie die het best aan uw behoeften voldoet. Lees ALLE instructies aandachtig door alvorens een herstel uit te voeren!
 let op:
Een Destructief herstel zal de vaste schijf formatteren. Hierdoor wordt alle informatie op de vaste schijf verwijderd en Windows XP en de originele software die bij de computer werd geleverd, opnieuw geïnstalleerd.
Een Systeemherstel vervangt systeembestanden en originele software met de bestanden die bij de pc werden geleverd. Bij dit proces kunnen bepaalde bestanden, zoals die in Mijn documenten, worden verplaatst of verwijderd. Maak, voordat u een Systeemherstel uitvoert, eerst reservekopieën van belangrijke bestanden en de bestanden in de map Mijn documenten.
Houd er rekening mee dat u wellicht de software die niet oorspronkelijk bij de computer was geleverd, opnieuw moet installeren. U moet ook een internetverbinding opnieuw configureren en alle essentiële Windows Updates, virusdefinitie- en antispyware-updates verkrijgen.
 let op:
Als er een Personal Media Drive op de computer is aangesloten, verwijder het station dan voordat u het herstel uitvoert, anders zullen alle gegevens die op de Personal Media Drive zijn opgeslagen, verloren gaan.
 let op:
Als er extra harde schijven zijn toegevoegd aan de computer, koppelt u de IDE-kabel en het netsnoer los van de achterzijde van het extra station voordat u een systeemherstel uitvoert, anders zullen alle gegevens die op het station zijn opgeslagen, verloren gaan.
 opmerking:
Bij HP computers met Microsoft Windows XP worden geen herstel-cd's geleverd. In plaats daarvan gebruiken ze een verborgen ruimte (partitie) op de harde schijf om de herstelinformatie op te slaan. Door een aparte partitie te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over systeemherstelschijven, die beschadigd of verloren kunnen raken. In bepaalde omstandigheden is een systeemherstel van de harde schijf niet mogelijk. Uw computer kan software voor het creëren van herstelschijven (Recovery Disc Creation-software) bevatten. Herstelschijven voor Windows XP zijn leverbaar bij HP tegen minimale kosten. Zie Een set herstelschijven verkrijgen voor bestelinformatie.

Bezig met laden...
België
Taal: Nederlands