HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Deskjet 3320 Serie Printers - De Printerassistent gebruiken om de printer te kalibreren, inktniveaus te controleren, een testpagina af te drukken en inktcassettes te reinigen

Inleiding
De Printerassistent is een handig hulpmiddel dat tijdens de installatieprocedure automatisch op het bureaublad van de computer wordt geladen (tenzij u installeert via Printer toevoegen).
In de Printerassistent worden in het gedeelte Hulpmiddelen en updates de volgende (en andere) functies uitgevoerd:
  • De printer kalibreren
  • Een testpagina afdrukken
  • De inktcassette reinigen
  • Het inktniveau in de inktcassettes controleren
Als de Printerassistent van het systeem is verwijderd, kunnen deze taken worden uitgevoerd vanuit de Werkset. Instructies voor het openen van de Werkset worden aan het eind van dit document weergegeven.
Als het icoon van de Printerassistent op het bureaublad staat, gaat u naar "De Printerassistent openen".
De Printerassistent openen
Dubbelklik op het icoon van de Printerassistent op het bureaublad (afbeelding 1) om de HP Printerassistent te openen.
Afbeelding : Pictogram Printerassistent
Functies van de Printerassistent
In de volgende lijst vindt u een beschrijving van de functies in de Printerassistent:
  • Gebruikershandleiding
  • Raadpleeg de gebruikershandleiding voor informatie over beknopte handleiding, speciale functies, afdrukken en nog meer.
  • Klantenservice
  • Hier vindt u informatie over online ondersteuning, telefonische hulp en andere vormen van ondersteuning.
  • Afdrukideeën
  • Hiermee kunt u een voorbeeld afdrukken, foto's afdrukken, andere afdrukideeën opdoen en meer te weten komen over online leermogelijkheden bij HP, en tevens andere ideeën voor het gebruik van de printer thuis en op het werk.
  • Shopping (winkelen)
  • Via deze koppeling kunt u online onderdelen en accessoires aanschaffen.
  • Hulpmiddelen en updates
  • Met Hulpmiddelen en updates kunt u de onderhoud en updates op de printer uitvoeren. Hulpmiddelen en updates kan handig zijn bij de volgende taken:
    • De printer kalibreren
    • Een testpagina afdrukken
    • De inktcassette reinigen
    • Het inktniveau in de inktcassettes controleren
De Werkset openen en gebruiken
Als de Printerassistent en de bestanden van het systeem zijn verwijderd, zijn de onderhoudsfuncties in Hulpmiddelen en updates van de Printerassistent beschikbaar vanuit de Werkset.
Open de Werkset en voer de services uit door de onderstaande instructies te volgen.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het icoon Printerinstelling op de taakbalk (afbeelding 2).
    Afbeelding : Icoon Printerinstelling
  2. Klik op HP Deskjet 3320 serie Werkset openen.
  3. Selecteer het gewenste tabblad en de functie in de HP Deskjet 3320 Werkset.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gewenste taak in de Werkset uit te voeren.