HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP DeskJet 900C Series printers - Inktpatronen uitlijnen

Inleiding
In dit document wordt het uitlijnen (of kalibreren) van inktpatronen behandeld. Deze procedure moet worden uitgevoerd als de kleureninkt en de zwarte inkt op de afgedrukte pagina niet goed op elkaar zijn uitgelijnd.
Inktpatronen uitlijnen
Microsoft(R) Windows 3.1x
  1. Open op het bureaublad van Windows het venster HP Deskjet 900C serie en klik op HP Deskjet 900C serie Werkset. Het dialoogvenster HP Deskjet 900C serie Werkset wordt weergegeven.
  2. Klik op het tabblad Printerservice op Printer kalibreren. Het dialoogvenster Printer kalibreren wordt weergegeven.
  3. Klik op Kalibreren.
Microsoft Windows 95 of 98
  1. Klik op Start, wijs naar Programma's, wijs naar HP Deskjet 900C serie en klik vervolgens op HP Deskjet 900C serie Werkset. Het dialoogvenster HP Deskjet 900C serie Werkset wordt weergegeven.
  2. Klik op het tabblad Printerservice op Printer kalibreren. Het dialoogvenster Printer kalibreren wordt weergegeven.
  3. Klik op Kalibreren.
Macintosh
  1. Ga naar het HP Inkjet Hulpprogramma. In Mac OS 9 bevindt het zich in: Vaste Schijf / Toepassingen (Mac OS 9) / Hulpprogramma’s. In Mac OS X bevindt het zich in: Vaste Schijf / Toepassingen / Hulpprogramma’s.
  2. Selecteer Toestel Kalibreren in het menu bovenaan in het venster Inkjet hulpprogramma.
  3. Klik op Uitlijnen.
 opmerking:
Het groene vinkje links naar de laatste regel geeft aan dat de uitlijning met succes is uitgevoerd. Bij bepaalde papiersoorten functioneert de uitlijning niet goed.
Alternatieve methode voor uitlijning
  1. Verwijder de inktpatronen uit de printer.
  2. Plaats de inktpatronen terug en sluit de kap.
  3. De printer zal de inktpatronen automatisch kalibreren.
    OF
  4. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en tik (kort indrukken en terug loslaten) drie keer op de ANNULEREN-knop.